VIDEO: Oulussa tahtojen taisto – Kärpät on voiton päässä mestaruudesta!

Kärpät on voiton päässä mestaruudesta, sillä se nappasi tänään 2-1-jatkoerävoiton Tapparasta.
Kärpät on voiton päässä mestaruudesta, sillä se nappasi tänään 2-1-jatkoerävoiton Tapparasta.

Kärpät on voiton päässä mestaruudesta, kun se onnistui kaatamaan illan kotiottelussaan Tampereen Tapparan ensimmäisessä jatkoerässä.

Oulun Kärppien kevät on kääntynyt todelliseksi menestystarinaksi. Runkosarjan voittaja pelasi nimittäin itsensä ensiksi finaaleihin, joissa se sai vastaansa hallitseva suomenmestarin, Tampereen Tapparan.

Kärpät lähti kuitenkin ennakkoluulottomasti haastamaan ottelusarjan lievää ennakkosuosikkia, ja joukkue onkin esiintynyt kevään finaaleissa erinomaisesti. Tänään Kärpät nappasi Tapparasta elintärkeän 2-1-voiton. Ratkaisua saatiin odotella aina ensimmäisen jatkoerän loppuminuuteille saakka.

Kärpät pelasi läpi ottelun erinomaisella tasolla, mutta niin vain Tappara sai venytettyä ratkaisun varsinaisen peliajan ulkopuolelle. Tappara siirtyi kaiken lisäksi kamppailussa 1-0-johtoon, kun Matti Järvinen iski maalin toisen erän puolivälin tuntumassa.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Kuitenkin, kun kolmatta erää oli pelattu noin kuusi minuuttia, runnoi Kärpät itsensä tasoihin Julius Junttilan maalilla. Ottelun varsinaisella peliajalla ei nähty enää maaleja, joten edessä oli jatkoerä.

Pitkään näytti siltä, että peliä jatketaan myös 80 minuutin jälkeenkin. Kuitenkin lopulta, ajassa 78:34, Juha Koivisto räjäytti oululaisyleisön täyteen huutoon. Täten Kärpät siirtyi ottelusarjassa 3-0-johtoon. Sarja on ensimmäisen kerran katkolla maanantaina, kun joukkueet kohtaavat toisensa Tampereella.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Erikoislehti Tips: Coolbet on valittu maailman parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi