Kärpät tiedotti pelaajaliikenteestä – Kangas ulos, Koivisto sisään

Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.
Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.

Kärpät on päättänyt, ettei Kristian Kankaan tryout-sopimukseen kirjattua optiota käytetä. Kankaan koeaika kesti syyskuun loppuun. Kolmessa ottelussa Kärppien kokoonpanossa ollut Kangas ei merkkauttanut tehopisteitä alkukauden otteluissaan.

– Meillä ei ollut Kristianille tarjolla kehittymisen kannalta riittävää roolia, joten koimme parhaana vaihtoehtona päästää hänet etsimään pelipaikkaa muualta, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho seuran tiedotteessa.

Pelaajaliikenne käy myös toiseen suuntaan, kun Kärpät hankki riveihinsä hyökkääjä Juha Koiviston. 33-vuotias Koivisto saapuu täydentämään loukkaantumisten ohentamaa telaketjuosastoa.

– Juha tulee täydentämään alempia ketjuja Sami Anttilan ja Otto Karvisen loukkaantumisten myötä. Hän on erinomainen joukkuepelaaja ja tulee tuomaan lisää vaihtoehtoja rosteriimme.

Koivisto on pelannut urallaan 325 runkosarjaottelua Liigassa ja 308 ottelua Mestiksessä. Kaudella 2016 – 2017 hyökkääjälle kirjattiin 30 ottelua HPK:n paidassa tehopistein 4+3. Kuluvan kauden alussa mies pelasi yhteensä 10 ottelua EIHL:ssä Sheffield Steelersin riveissä tehopistein 2+1.