Kärpät vahvisti vihdoin: Jussi Jokinen palaa Kärppiin!

Jussi Jokinen palaa Kärppiin. Asia varmistui seuran tiedotustilaisuudessa.
Jussi Jokinen palaa Kärppiin. Asia varmistui seuran tiedotustilaisuudessa. Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen palaa Kärppiin. Asia selvisi tänään sunnuntaina seuran järjestämässä tiedotustilaisuudessa.

Kun Oulun Kärpät kertoi järjestävänsä sunnuntai-iltana tiedotustilaisuuden, alkoivat huhut käymään villeinä. Hyökkääjä Jussi Jokinen on nimittäin yhdistetty seuraan jo pitkän aikaa, ja nyt spekulaatioista tuli totta.

Kärpät nimittäin järjesti tiedotustilaisuuden kertoakseen, että Jussi Jokinen palaa Kärppiin. Edellisen kerran veteraanilaituri on edustanut oululaisseuraa työsulkukaudella 2012-13 ja ennen tätä kaudella 2004-05.

Tämän kaiken väliin on mahtunut 951 NHL:n runkosarjaottelua Dallas Starsin, Tampa Bay Lightningin, Carolina Hurricanesin, Pittsburgh Penguinsin, Florida Panthersin, Edmonton Oilersin, LA Kingsin, Columbus Blue Jacketsin sekä Vancouver Canucksin riveissä.

Lue myös: VIDEO: Katso Rantasen ja Ahon maalit All Star -ottelusta täältä!

Tällä kaudella Jokinen haki NHL-sopimusta Detroit Red Wingsin harjoitusleiriltä, mutta tämä jäi lopulta haaveeksi. Jokinen on pelannut tällä kaudella ainoastaan seitsemän ottelua NLB-seura Klotenin riveissä, joissa hän teki kaksi maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. NHL-urallaan mies teki vastaavasti tehot 191+372.

Jokinen pelasi Kärppien riveissä junioreista saakka ja lopulta hän kiekkoili seuran edustusjoukkueessa 237 ottelun ajan, joissa hän iski tehot 69+90. Otteluihin ja tehoihin on laskettu myös työsulkukausi.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!