VIDEO: Mikael Ruohomaa nousi jatkoerän sankariksi – Kärpät voiton päähän Liiga-finaaleista!

VIDEO: Mikael Ruohomaa nousi jatkoerän sankariksi - Kärpät voiton päähän Liiga-finaaleista!

Oulun Kärpät kampesi jatkoerävoittoon HIFK:sta 2-1-numeroin, kun hyökkääjä Mikael Ruohomaan tyylikäs veto ratkaisi ottelun oululaisille kotikaukalossa.

Välieräsarjan viidennen kamppailun normaali peliaika ei montaa täkyä tarjonnut. Tasaisen taiston maalinteko alkoi vasta, kun pelin normaalia peliaikaa oli käyty jo lähes puolet.

Mittelön avausosumasta vastasi otsikoissa viime päivinä heilunut Kärppä-pakki Jani Hakanpää, joka pääsi tinttaamaan kiekon HIFK-vahti Kevin Lankisen selän taakse, kun matsia oli käyty 28:24. Nyytti oli 26-vuotiaan puolustajan pudotuspelien toinen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Vierasjoukkue IFK taisteli itsensä kuitenkin tasoihin kolmannen erän alkajaisiksi. Hakanpään maanantaina taklaama hyökkääjä Juha-Pekka Haataja nousi 1-1-tasoituksen tekijäksi, kun miehen näyttävä kuti löysi Kärppien nuotan yläkulman Teemu Tallbergin komean maskipelaamisen avustamana.

Välieräkoitos ei enempää rysiä 60 minuutin aikana tarjonnut, joten kamppailu siirtyi jatkoeriin Raksilan keskiviikkoillassa.

Kärppien ja HIFK:n kiihkeä kohtaaminen sai ratkaisunsa lopulta ensimmäisen jatkoerän  lopulla, kun kotijoukkueen Mikael Ruohomaa nousi jenginsä sankariksi tykittämällä voiton ajassa 77:32 ja vei Kärpät enää yhden voiton päähän Liigan finaaleista.

”Ruohon” ratkaisuviimeistely jatkoilla videomuodossa:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Kärpät-HIFK -sarja on siis tämän päivän ottelun jälkeen 3-2-tilanteessa. Keskiviikon Liiga-matsin tarkemmat tilastot löydät Liigan virallisilta sivuilta.

Välierien ja mitalipelien otteluohjelman & aikataulun pääset ottamaan haltuusi TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!