Kärpistä ensimmäinen välieräjoukkue – KalPa ja SaiPa voittoihin

Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.
Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.

Oulun Kärpistä tuli Liigan tämän kauden ensimmäinen välieräjoukkue, kun se kaatoi Porin Ässät viidessä ottelussa.

Porin Ässät oli tämän illan kamppailussa täysi vastaantulija, kun se hävisi Oulun Kärpille lukemin 5-1. Samalla se tarkoitti sitä, että porilaisten kesäloma on valmis alkamaan, sillä Ässät hävisi puolivälieräsarjan otteluvoitoin 4-1.

Täten runkosarjan ylivoimaiseen tapaan voittanut Kärpät jatkaa välieriin, mihin se palaa vuoden tauon jälkeen. Saavutus on komea, kun ottaa huomioon seuran viime kauden, kun se tippui jatkosta ulos jo ”säälipleijareissa”.

Illan Liiga-kierroksella oli myös kaksi muuta ottelusarjaa, jotka olivat katkolla. Näistä ensimmäisenä mainittakoot Tapparan ja KalPan välinen sarja, jota Tappara johti otteluvoitoin 3-1.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Samoissa lukemissa oli myös TPS:n sekä SaiPan välinen mittelö. Tappara ja TPS hävisivät kuitenkin tänään molemmat omat ratkaisuottelunsa, minkä vuoksi joukkueet jatkavat taisteluaan myös vastaisuudessa.

Puolivälierien neljännes ottelupari HIFK:n ja JYP:n välillä on sen sijaan tilanteessa 2-2. Artikkelin kirjoitushetkellä HIFK on noussut 5-0-tappioasemasta tasoihin ja vaiherikas ottelu on tällä hetkellä tilanteessa 6-6.

Liigan sivuille pääset tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!