JA: Oulun Kärppien keskiympyrä muuttuu digitaaliseksi

Oulun Energia Areenan keskiympyrä digitalisoituu, kertoo Jatkoaika.
Oulun Energia Areenan keskiympyrä digitalisoituu, kertoo Jatkoaika.

Kärppien kotiluola Oulun Energia Areenan asennetaan ensi kaudeksi uutta teknologiaa, sillä kaukalon keskiympyrään tulee digitaalisia mainoksia. 

Jatkoaika kertoo sivuillaan, että Kärpät asennuttaa Oulun Energia Areenan kaukaloon ensi kaudeksi lisää digitaalisia mainoksia. Hallissa oli jo viime kaudella kaksi pientä digitaalista mainosnäyttöä.

Tällä kertaa ei voida puhua kuitenkaan enää pienestä mainoksesta, sillä uudet digitaaliset näytöt tullaan asentamaan Jatkoajan mukaan kaukalon keskiympyrään. Kyseenalaisin osa tässä kaikessa on se, että mainokset pyörivät tietyn sekuntimäärän ajan, joten ne voivat vaihtua jopa kesken ottelun.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Näytöt asentaa LedSport Oy, josta myös Kärpät omistaa osan. Yhtiön pääomistaja LedFoil Finland Oy:llä onkin kovat suunnitelmat, sillä sen tavoitteena on asentaa digitaalinen keskiympyrä jokaiseen Liiga-halliin.

Siinä missä keskiympyrissä on aiemmin nähty vain yksi ja sama mainostaja, tulee Kärppien keskiympyrään Jatkoajan mukaan jopa kuusi eri mainostajaa. Alkuperäisen uutisen löydät täältä.