Kärppien tähtipakki vaihtaa Jokereihin

Oulun Kärpissä loistanut tshekkiläinen tähtipakki Jakub Krejcik siirtyy Helsingin Jokereiden riveihin. Krejcik ja Jokerit solmivat kaksivuotisen sopimuksen.

Jakub Krejcik ihastutti päättyneellä kaudella Oulun Kärpissä. 28-vuotias tähtipakki teki 44 ottelussa 30 tehopistettä. Lisäksi tehotilasto oli komeasti 29 astetta plussan puolella. Krejcik valittiin kauden päätteeksi Liigan tähdistökentälliseen. Ennen Kärppiä Krejcik pelasi kauden verran Rauman Lukossa.

Krejcik on myös tuttu näky Tshekin maajoukkueesta. Peräti neljästi MM-tasolla Tshekkiä edustanut monipuolinen puolustaja oli mukana viime kaudella kaikissa kolmessa EHT-turnauksessa.

Jokerit solmi Krejcikin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Krejcikin odotetaan varmasti lunastavan yhden johtavan puolustajan paikan KHL-seuran tulevan kauden joukkueesta.

”Krejcik on todella monipuolinen pelaaja, jolta löytyy liikkuvuutta, taitoa sekä fyysisyyttä ja joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hän on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina ja oli Liigan ykköspakki sekä Tshekin maajoukkueen kärkipuolustajia EHT-peleissä menneellä kaudella”, Jokereiden GM Jari Kurri sanoi seuran tiedotteessa.

Tähtipakki Jakub Krejcik naulaa hattutempun Kärppien paidassa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ!


KATSO MYÖS: Pelicans pestasi kaksi maajoukkuetason tshekkipelaajaa