Karri Rämö Pelicansin maalille

Karri Ramo Pelicansin maalille
Karri Ramo Pelicansin maalille

Lahden Pelicans saa maalilleen kovan vahvistuksen, kun Karri Rämö saapuu joukkueeseen loppukauden kestävällä sopimuksella.

30-vuotias Rämö on Kiekko-Reippaan kasvatti, joka debytoi SM-liigassa juuri Pelicansin paidassa kaudella 2003-04. Hän on voittanut SM-kultaa HPK:n riveissä ja MM-pronssia Suomen maajoukkueessa.

NHL:ssä Rämö on pelannut 159 ottelua Tampa Bay Lightningin sekä viimeksi Calgary Flamesin paidassa. Tällä kaudella mies on pelannut kolme ottelua AHL:ssä Toronto Marliesissa.

”Olen innoissani päästessäni taas pelaamaan ja haluan menestyä. Täällä valmentajat ja organisaatio ovat minulle tuttuja ja vaatimustaso on kova joka päivä, töitä tehdään ja mennään täysillä. Oma kuntoni on nyt myös hyvä ja teen töitä täysillä muiden mukana”, sanoo Rämö Pelicansin verkkosivuilla.

Rämö pelaa ensimmäisen ottelunsa Pelicans-paidassa kuluvalla kaudella torstaina, kun Pelicans kohtaa Tapparan Lahdessa. Rämön sopimuksessa on NHL-pykälä, jonka myötä mies voi siirtyä takaisin Pohjois-Amerikkaan 1.3. mennessä.