MM 2018: Jälleen fantastisia uutisia – Kasperi Kapanen Leijoniin!

Kasperi Kapasen tyttöystävä jäi hakkeroinnin uhriksi.
Kasperi Kapasen tyttöystävä jäi hakkeroinnin uhriksi. Kuva: Getty Images

Kasperi Kapanen Leijoniin – siinä oli perjantain piristävin suomalaisuutinen, kun nuori Toronto Maple Leafsin hyökkääjä ilmoitti lähtevänsä Tanskan MM-kisoihin.

Positiiviset NHL-rintamalta jatkuivat Suomen MM-ryhmän osalta, kun jälleen kerran erinomaiset pudotuspelit NHL:ssä pelannut Kasperi Kapanen ilmoitti olevansa Leijonien käytettävissä toukokuussa pelattavissa MM-kisoissa.

– On huikeaa päästä mukaan kisoihin. Arvokisat sytyttävät aina ja Leijonilla on kisoissa mahdollisuudet vaikka mihin, Kapanen hehkutti Leijonat.fi:n haastattelussa.

Kapanen oli viime kevään tapaan tänä keväänä erinomainen NHL:n pudotuspeleissä: hän aiheutti nopeudellaan Toronto Maple Leafsin vastustajana toimineelle Boston Bruinsille melkoisesti ongelmia – niin alivoimalla kuin tasaviisikoin pelattaessa.

Leijonat saakin nuoresta Maple Leafs -pelurista loistavan kahden suunnan pelaajan, joka tekee töitä mukisematta ja kykenee pelaamaan tarvittaessa niin yli- kuin myös alivoimalla.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

21-vuotias Kapanen vietti menneestä kaudesta ensimmäisen puoliskon AHL:n puolella. Ainoa syy tälle oli Maple Leafsin sopimustilanne, sillä kaksisuuntaisella sopimuksella Kapanen oli paljon helpompi siirtää farmin puolelle kuin monet muut hänen joukkuekavereistaan. Kanadalaisseuran ei nimittäin tarvinnut pelätä, että jokin muu seura olisi AHL-komennuksen yhteydessä napannut hänet ilmaiseksi riveihinsä – kiitos kaksisuuntaisen sopimuksen.

AHL:ssä Kapanen iski 28 pelaamaansa otteluun tehot 12+12=24. NHL:n puolella hänelle kertyi puolestaan 38 runkosarjaottelua, joissa hän pöllytti maaliverkkoja seitsemän kertaa ja jakoi siinä ohessa kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Pudotuspeleissä, jotka päättyivät Maple Leafsin osalta Game Sevenissä, Kapanen pelasi kaikki joukkueensa ottelut ja iski niissä yhden maalin. Juuri tuo yksi maali oli oiva osoitus hänen pelillisistä taidoistaan: hän karvasi kiekon pois upealla periksiantamattomuudellaan, karkasi nopeudellaan läpi ja ujutti kiekon hienosti Tuukka Raskin selän taakse.

Kapasen tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tämä on nähtävä! Lasse Kukkonen veti Fortnite-tanssin