Kasperi Kapanen oli lähellä siirtyä Sebastian Ahon joukkuekaveriksi?

Kasperi Kapanen teki kolmen vuoden jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa.
Kasperi Kapanen teki kolmen vuoden jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Kuva: Getty Images

NHL:ssä nähtiin hetki sitten iso treidi, kun Jake Muzzin suuntasi Toronto Maple Leafsiin. Myös Kasperi Kapanen oli lähellä siirtyä Carolina Hurricanesiin.

Toronto Maple Leafs hankk riveihinsä puolustaja Jake Muzzinin, mutta nyt tapetille on noussut asia, jonka mukaan Kasperi Kapanen oli lähellä siirtyä Carolina Hurricanesiin Sebastian AhonTeuvo Teräväisen sekä Saku Mäenalasen joukkuekaveriksi.

Kanadalaisen mediajätti TSN:n mukaan Toronto oli iskenyt silmänsä Carolina Hurricanesin Dougie Hamiltoniin sekä Brett Pesceen, mutta näin suurista pelaajista puhuttaessa hinta ei tulisi olemaan halpa. TSN spekuloikin jutussaan sillä, että juuriKapanen olisi ollut se herra, joka olisi suunnannut vaihdossa Carolinaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Siinä vaiheessa, kun homma piti puskea maaliin nousi Don Waddellin (Carolinan GM) ja Carolinan ongelmaksi se, että he tarvitsivat vastineeksi avainpelaajan. Olisiko tämä kaveri ollut Kasperi Kapanen tai vaikkapa Andreas Johnsson? Mistä muista palasista vielä puhumme, TSN:n nettisivuilla kirjoitettiin.

Kapanen pelaa tällä hetkellä loistavaa kautta, sillä hän on tehnyt 49 otteluun 15 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. Suomalaishyökkääjä ottikin kaiken irti siitä ajasta, kun William Nylander ei pelannut keskeneräisten sopimusneuvotteluiden takia.