Kasperi Kapanen sai päävalmentajalta ylistystä – ”Hän on tehnyt ratkaiseva eron”

Kasperi Kapasen sopimustiedot ovat tulleet julki.
Kasperi Kapasen sopimustiedot ovat tulleet julki. Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on vakuuttanut seuran päävalmentajana toimivan Mike Babcockin loistavilla otteillaan.

Suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen oli vielä alkukaudesta niin sanottu keikkatyöläinen, sillä hän pääsi mukaan NHL-ympyröihin vasta siinä vaiheessa, kun joku pelaaja loukkaantui.

Kapanen pelasi lokakuussa yhden, marraskuussa kaksi ja joulukuussa kolme NHL-ottelua. Hänet kutsuttiin seuran vahvuuteen jälleen tammikuun lopulla, mutta tällä kertaa keikka on kestänyt jo pidempään – kiitos nuorukaisen vahvojen otteiden.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tammikuun 24. päivästä lähtien Kapanen on pelannut seuran riveissä seitsemän ottelua, joissa hän on kerännyt tehot 2+1. Tämän hän on tehnyt vähäisellä peliajalla, mutta sitäkin suuremmalla asenteella. Nyt suomalainen onkin herättänyt myös päävalmentaja Mike Babcockin siihen todellisuuteen, että kyseessä on erinomainen kiekkoilija.

– Hän näyttää hyvälle pelaajalle minun silmiini. Hän tuli tänne ja me olemme voittaneet otteluita. Hän on tehnyt ratkaisevan eron ja siitä ei ole epäselvyyksiä, Babcock ylisti toimittaja Mark Mastersin Twitterin mukaan.

Kapanen on tehnyt pyyteetöntä työtä illasta toiseen, mikä on vakuuttanut Babcockin. Kyse ei ole tehopisteistä, vaan työmäärästä ja asenteesta.

– Me voimme tulla päällesi nopeammin, hän tappaa jäähyjä jokainen ilta ja tekee muutoinkin hyvää työtä, joten hän on tärkeä pelaaja meille.

Kapasen tilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
WWE:n supertähti uhosi San Josen partakaksikolle – Brent Burns ”vastasi haasteeseen”