VIDEO: Kasperi Kapanen upotti kauden 5. osumansa komean kuvion päätteeksi

VIDEO: Kasperi Kapanen upotti kauden 5. osumansa komean kuvion päätteeksi

Toronto Maple Leafsin nuori hyökkääjä Kasperi Kapanen pääsi täräyttämään sesongin viidennen rysänsä, kun miehen seura kampesi 5-2-voiton Pittsburghista.

21-vuotiaan suomalaispelurin Kasperi Kapasen täky oli komea joukkuesuoritus Maple Leafsilta, kun peliä oli pelattu reilut 9 minuuttia avauserässä.

Torontolaisten Josh Leivo sai limpun haltuunsa Penguins-maalin takana. Tämä käänsi rystyltä no-look-syötöllä pelivälineen kanadalaiselle Tyler Bozakille nyytin kulmalle, joka löysi vielä loistopassilla tyhjän nuotan edestä ”Kassun”.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

KalPa-kasvatti sai viimeistellä viidennen onnistumisensa tähän kauteen melko helpolla, kun pingviinien veskari Tristan Jarry ei yltänyt millään Kapasen kudin tielle.

Myös vaahteranlehtipaitojen toinen suomalainen, Leo Komarov, pääsi pisteille taistossa, kun ”Leksa” syötti Nazem Kadrin 2-0-johtokihauksen. Itse kamppailu päättyi lopulta Toronton 5-2-päihitykseen vierailijoista.

Laituri Kasperi Kapanen on tykittänyt tällä sesongilla 26 runkosarjapeliin yhteensä 7 pojoa (5+2). Komarov puolestaan on latonut 7 häkkiä ja 12 esityötä pelaamissaan 69 matsissa.

21-vuotiaan Kapasen 1-0-uuni videomuodossa:

https://www.youtube.com/watch?v=LbRfDqbdaRg

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018