Klassikkovideo: Kasperi Kapasen vanhanaikainen ratkaisee MM-kullan kohtalon

Kasperi Kapasen kylmäpäinen maali vanhanaikaisella räjäytti Hartwall Areenan riemuun vuoden 2016 kotikisoissa.

Jukka Jalosen valmentama Suomen nuorten maajoukkue pelasi talven 2016 kotikisoissa todella viihdyttävää ja maalirikasta jääkiekkoa, jonka kirkkaimpina tähtinä tuikkivat ykkösvitjan muodostaneet Patrik Laine, Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi. Nuoret taiturit miehittivät myös koko turnauksen pistepörssin kolmea ensimmäistä sijaa.

Suomi eteni lopulta finaaliin voittamalla puolivälierissä Kanadan ja välierissä Ruotsin – molemmat jännittävien vaiheiden jälkeen maalin erolla. Finaalissa vastaan asettui Venäjä.

Suomi näytti marssivan finaalissa voittoon jo varsinaisella peliajalla, kun Mikko Rantanen ohjasi ajassa 57.51 Suomen 3-2-johtoon. Venäjä kuitenkin onnistui taistelemaan rinnalle, kun peliaikaa oli jäljellä kellossa vain kuusi sekuntia.

Sauli Niinistöllä, Saku Koivulla, Teemu Selänteellä ja kumppaneilla oli Hartwall Areenan aitiossa riemu katossa, kun Kasperi Kapanen hassutti vanhanaikaisella venäläispuolustusta ja maalivahti Aleksander Georgijevia, kun finaalin jatkoaikaa Suomen ja Venäjän välillä oli pelattu vain reilu minuutti. Näin juhlat olivat valmiit alkamaan.

Kasperi Kapanen räjäyttää Hartwall Areenan yleisön riemuun

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Huhuille vahvistus: Mikael Granlund jatkaa Nashvillessä