Katso SHL-finaalit ilmaiseksi – tässä live stream finaaleihin

Muun muassa Janne Pesonen pääsee taistelemaan SHL:n mestaruudesta. Voit katsoa SHL-finaalit ilmaiseksi Unibet TV:stä.
Muun muassa Janne Pesonen pääsee taistelemaan SHL:n mestaruudesta. Voit katsoa SHL-finaalit ilmaiseksi Unibet TV:stä. Kuva: Getty Images

Ruotsissa kiekkokausi on edennyt siihen pisteeseen, että Växjö ja Skellefteå aloittavat taistelunsa kannusta. Katso SHL-finaalit ilmaiseksi Unibet TV:stä.

Ruotsin SHL-kausi on ollut monilta osin todella mielenkiintoinen, ja nyt siellä on kaarruttu kotoisen Liigan tapaan aivan loppusuoralle. SHL:ssä aloitetaan nimittäin huomenna finaalisarja, joka pelataan Växjö Lakersin ja Skellefteån välillä.

Växjön kausi on ollut tähän mennessä todellinen menestystarina ja se lähteekin finaalien ensimmäiseen otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan. Joukkueen kerroin suoraan voittoon on 1.85, kun taasen Skellefteån vastaava on 3.45. Tasapelin kerroin on sen sijaan 4.25, joten ei liene epäselvyyttä, kuka lähtee ensimmäiseen kamppailuun suurimmat paineet niskassaan.

Joka tapauksessa Växjö hallitsi SHL:n runkosarjaa mielin määrin. Se keräsi 52 ottelusta 34 varsinaisen peliajan voittoa ja yhteensä 116 pistettä. Joukkue hävisi varsinaisella peliajalla ainoastaan kymmenen kappaletta ja kaiken kaikkiaan tappioita kertyi 12 kipaletta.

Växjö eteni myös CHL:n, eli jääkiekon mestarien liigan, finaaliin, mutta täällä jyväskyläläinen JYP oli lopulta vahvempi. Se ei kuitenkaan himmennä lainkaan Växjön kautta tähän mennessä. On kuitenkin todettava, että kaksi mahdollista finaalitappiota ei näytä minkään joukkueen, pelaajan tai valmentajan CV:ssä hyvälle.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Siinä missä Växjö vei SHL:n runkosarjan nimiinsä 21 pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Djugårdeniin, pelasi Skellefteå maltillisemmin. Runkosarjassa joukkue sijoittui viidenneksi 87 pisteellään, mikä oli sama määrä, minkä neljänneksi sijoittunut Färjestad sai. Niin vain Skellefteå on kuitenkin rakentanut itselleen todellisen tuhkimotarinan raivaamalla tiensä SHL:n finaaleihin.

Finaaleissa on mukana myös suomalaisväriä, sillä sekä Tuomas Kiiskinen että Janne Pesonen pelaavat Växjön riveissä. Kaksikko tulee kohtaamaan finaaleissa maalivahti Joni Ortion, joka on torjunut pudotuspeleissä 12 ottelua tilastoin 94,6/1.69.

Katso SHL-finaalit ilmaiseksi

SHL on heittämällä yksi maailman kovatasoisimpia sarjoja, mutta Suomessa sarjan kiinnostavuus ei valitettavasti ole kuitenkaan kovin suuri. Voit kuitenkin olla tämän suhteen edelläkävijä ja katsoa SHL-finaalit ilmaiseksi Unibet TV:n kautta.

Helpoiten tämä onnistuu siirtymällä TÄHÄN LINKKIIN, joka vie sinut suoraan Unibet TV:n ihmeelliseen maailmaan. Jos olet urheiluihminen henkeen ja vereen, löydät Unibet TV:stä myös paljon muutakin urheilua. Voit katsoa sieltä esimerkiksi tennistä, snookeria ja vaikkapa maailman parasta koripalloa NBA:n muodossa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Erik Haula sikaili – löi kyynerpäällä Anze Kopitaria naamaan