Tragediasta kulunut tasan viikko – keräys tuottanut jo 11 miljoonaa dollaria

Humboldt Broncosin uhreille on perustettu keräys, joka on kerännyt yli 11 miljoonaa dollaria lahjoituksia.
Humboldt Broncosin uhreille on perustettu keräys, joka on kerännyt yli 11 miljoonaa dollaria lahjoituksia.

Vakavaan kolariin joutuneen Humboldt Broncosin uhrien perheille on perustettu keräys, johon on tullut lahjoituksia jo 11 miljoonan dollarin edestä.

Saskatchewan Junior Hockey Leaguessa pelannut Humboldt Broncos joutui taannoin vakavaan onnettomuuteen, kun joukkuetta kuljettanut bussi joutui kolariin kuorma-auton kanssa. Tämän seurauksena 15 bussissa ollutta henkilöä menehtyi ja osa sai vakavia vammoja.

Uutinen pysäytti koko jääkiekkoilevan maailman, mutta se on samalla todistanut, että jääkiekkoväen muodostama yhteisö on poikkeuksellinen.

Ensinnäkin ihmiset ympäri maailmaa ovat laittaneet jääkiekkomailoja ulko-oviensa viereen, ikäänkuin kynttilöiksi. Kyseessä on ollut tapa muistaa onnettomuudessa menehtyneitä junioripelaajia.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Nyt Humboldtin kaupungista kotoisin oleva Sylvie Kellington on tehnyt jotakin vielä hienompaa, sillä hän on onnistunut keräämään tapaturmassa menehtyneiden ja loukkaantuneiden ihmisten perheille jopa yli 11 miljoonaa dollaria.

Kellington on tehnyt tämän yhdessä koko jääkiekko-yhteisön kanssa. Hän aloitti kampanjan gofundme.com-nimisellä sivustolla, ja keräyksen alkuperäinen tavoite oli saada 4 miljoonaa dollaria täyteen. Sivuston mukaan kaikki lahjoitukset menevät suoraan perheille.

Voit tehdä lahjoituksen tämän linkin kautta.

Suosittelemme myös:
Tuukka Rask nousee seuraennätysten kirjoissa kohisten ylöspäin