VIDEO: Keskarimummo iski jälleen! Heilutteli ”sentteriä” Milan Lucicille

Toinen keskarimummo iski tällä kertaa Vancouverissa, kun Canucks kohtasi Edmonton Oilersin.
Toinen keskarimummo iski tällä kertaa Vancouverissa, kun Canucks kohtasi Edmonton Oilersin.

Keskarimummo iski NHL-katsomoissa jälleen, kun nainen heilutteli keskisormeaan vierasjoukkue Edmonton Oilersin Milan Lucicille.

Ei ole kauaakaan, kun Pittsburgh Penguinsin varttuneempi kannattaja näytti pleksin takaa keskisormeaan Philadelphia Flyersin Brandon Manningille. Kuva levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ja siitä tuli todellinen hitti. Voit katsoa kuvan tapahtuneesta täältä.

Nyt toinen kannattaja, mitä ilmeisimmin Vancouver Canucksin fani, on tehnyt täysin saman. Tälläkin kertaa kyseessä oli varttuneempi naishenkilö, jolla meni rehellisesti sanottuna hermot vierasjoukkue Edmonton Oilersin kovaotteiseen Milan Luciciin.

Tästä intoutuneena nainen osoitti keskisormeaan Lucicia kohden. Huulilta luettuna nainen huusi samalla, että ”would you look at that”, eli ”katsohan tätä”.

https://www.instagram.com/p/Bg7qtLHDjj2/?taken-by=hockeycollective

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Kyseinen kamppailu pelattiin toissa yönä Vancouverissa. Kotifanien ja keskarimummon onneksi Canucks onnistui voittamaan ottelun lukemin 2-1. Isänniltä maalinteossa onnistuivat Sam Gagner sekä Derrick Pouliot.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!