Keskiviikon Liiga-kierrokseen kahdella pelivalinnalla

Keskiviikkona kotimaisessa Liigassa pelataan viisi ottelua. Tarkastelun alle kaivan kaksi kohtaamista.

Voittoputki-kisa käyntiin! Nappaa unelmien lätkämatka MM-kisoihin Sveitsiin

KooKoo – Lukko

Erityisen kuuma kamppailu pelataan Kouvolassa KooKoon ja Lukon välillä. Isäntäjoukkue voitti viimeisimmässä pelissään Sportin 7-1, Lukko puolestaan kiitää viiden matsin voittoputkessa. Raumalaiset pelasivat viimeksi eilen HPK:n vieraana, josta irtosi 1-3 voitto.

Jaossa on erityisen tärkeät pisteet molemmille joukkueille. Viidenneksi sijoittuva KooKoo ei halua tipahtaa yhtään alemmaksi, ja Lukko pystyy vielä haastamaan toiseksi sijoittuneen Tapparan.

Lyhyestä virsi kaunis: vastakkain on kaksi todella tasaväkistä joukkuetta, ja kumpikin haluaa tämän matsin voittaa. Maalijuhlia tuskin nähdään. Molempien puolustuspeli on ollut hyvällä tasolla: KooKoo on viimeisessä kymmenessä pelissä päästänyt omiin keskimäärin 1,3 maalia, Lukko vastaavasti 1,2 maalia. Alle 4,5 maalin -vedosta tarjotaan tasan kakkosen kerrointa, mikä päätyy ehdottomasti vetokupongille.

Alle 4,5 maalia (2,00)

SaiPa – HPK

Lappeenrannan Kisapuistossa pelataan käytännössä merkityksetön ottelu SaiPan ja HPK:n välillä. SaiPa:n kausi tulee päättymään runkosarjaan, eikä HPK teoriassa tarvitse enää pisteitä.

Kotijoukkue SaiPa on esiintynyt viime peleissään yllättävän hyvin – joukkue siis ei ole heittänyt niin sanotusti hanskoja tiskiin loppukauden osalta. Viime ottelussa se kukisti Sportin 2-0 ja tätä ennen Tapparan 1-2.

SaiPa ei ole niin suuri altavastaaja mitä kertoimet antavat olettaa. HPK on paperilla laadukkaampi jengi, mutta SaiPan viimeaikaiset hyviä otteita ei sovi sivuuttaa. Lisäksi ”Kerho” pelasi viimeksi eilettäin Lukkoa vastaan (1-3 tappio), joten isännillä on allaan myös pidempi lepo. Lappeenrantalaisten suorasta voitosta saa tasan vitosen kertoimen, mikä kovasti houkuttelisi. Painetaan lapulle kuitenkin hieman maltillisempi veto: SaiPa +0,5 (veto osuu SaiPan voittaessa tai tasapelissä).

SaiPa +0,5 (2,20)