Unelmat murskaksi – Kevin Shattenkirk ostetaan New Yorkista ulos

Kevin Shattenkirk ostettiin sopimuksestaan ulos.
Kevin Shattenkirk ostettiin sopimuksestaan ulos.

Kevin Shattenkirk tullaan ostamaan luotettavan lähteen mukaan New York Rangersista ulos. Asiasta kertoi muun muassa Rick Carpinello.

Puolustaja Kevin Shattenkirk on syntynyt ja elänyt lapsuutensa New Rochellen kaupungissa, New Yorkin osavaltiossa. Kaupunki sijaitsee vain kivenheiton päässä Manhattanilta, missä New York Rangers pelaa kotiottelunsa.

Lienee siis sanomattakin selvää, että Shattenkirk kasvoi Rangers-fanina, joten hänen unelmansa kävi toteen, kun hän teki seuran kanssa neljän vuoden ja 26,6 miljoonan dollarin sopimuksen kesällä 2017. Shattenkirk suostui vielä palkanalennukseen päästessään pelaamaan Rangersin riveissä.

Joskus asiat eivät kuitenkaan mene haluamallaan tavalla, sillä nyt The Athleticin toimittaja Rick Carpinello kertoo, että Shattenkirk tullaan ostamaan ulos sopimuksestaan. Carpinello nojaa väitteensä ”luotettavaan lähteeseen”.

Shattenkirk pelasi Rangersin riveissä siis kahden kauden ajan yhteensä 119 ottelua. Näissä puolustaja epäonnistui palkkaansa nähden pahemman kerran, sillä hän teki pelaamissaan otteluissa vain seitsemän maalia ja kaiken kaikkiaan 51 tehopistettä. Shattenkirkin tehotilasto oli otteluissa -29.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Shattenkirk on pelannut NHL:ssä yhteensä 609 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 75 maalia ja kaiken kaikkiaan 349 tehopistettä. Hän teki vuosien 2013 ja 2017 välillä jokaisella kaudellaan yli 40 tehopistettä. Esimerkiksi sesongin 2016-17 aikana mies paukutti 80 runkosarjaotteluun tehot 13+43.

Kevin Shattenkirk ostetaan ulos:

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.