KHL jatkuu Viasatin kanavilla ainakin seuraavat neljä vuotta

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

MTG vahvistaa solmineensa uuden yhteistyösopimuksen KHL:n kanssa. Uuden 4-vuotisen sopimuksen myötä KHL jatkaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yksinoikeudella Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa kauden 2020-2021 loppuun asti.

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay esittävät tulevankin kauden aikana kaikki Helsingin Jokereiden ottelut. Lisäksi nähdään runsaasti muita huippuotteluita suorina lähetyksinä. Yhteensä otteluita nähdään keskimäärin 4-6 viikossa. Kaikki näytettävät ottelut selostetaan suomeksi ja selostajina kuullaan tuttuun tapaan Antti Mäkistä sekä Tero Kainulaista.

”On fantastista seurata aitiopaikalta suomalaisen joukkueurheilun lippulaivaa. KHL:n kansainvälinen jääkiekko on juurtunut näiden kolmen kauden aikana Helsinkiin ja uskon sarjan kiinnostavuuden jatkavan huikeaa kasvuaan myös tulevina kausina. Jokerit-pelien seuraaminen on mahdollista Hangosta Utsjoelle ja toivon että koko maa lähtee Jokerit-matkallemme”, sanoo Viasat Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback Viasatin tiedotteessa.

Viasat on seurannut Jokereiden matkaa kaikilla kolmella edellisellä kaudella, jotka helsinkiläisseura on sarjassa pelannut. Suurella ammattitaidolla toteutetut ottelulähetykset studio-osuuksineen, kamerakulmineen ja asiantuntijoineen kestävät vertailun mihin tahansa kansainväliseenkin jääkiekkototeutukseen nähden. Viasatin ja Viaplayn kautta suomalainen kiekkoyleisö on ottanut KHL:n omakseen.

“Jokereissa olemme äärimmäisen iloisia, että yhteistyö Viasatin ja Viaplayn kanssa jatkuu tulevallakin kaudella, joka on seurahistoriamme 50:s ja siksi hyvin erityinen. Suomen parhaat jääkiekko-osaajat välittävät tunnelmat kotikatsomoihin lajin, sarjan ja seuran ansaitsemalla intohimolla ja asiantuntemuksella”, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.