KHL-seuran päävalmentaja raivosi Jokereiden päätöksestä keskeyttää kausi

Jokerit ilmoitti viime viikolla päätöksestä keskeyttää meneillään olevan kauden. Moskovan Dinamon päävalmentajalta ei Jokereille sympatiaa herunut.

Euroopan ja Pohjois-Amerikan jääkiekkosarjat ovat valtaosin joko tauolla tai peruttu kokonaan maailmaa ravistelevan koronaviruspandemian vuoksi.

Itärajan takana tilanne on kuitenkin toinen. Venäjän kiekkoliigat pyristelevät käynnissä edelleen ainakin toistaiseksi. Tähän ei tee poikkeusta Venäjän pääsarja KHL, jonka toisen kierroksen pudotuspeliottelujen on tällä haavaa tarkoitus käynnistyä tällä viikolla. Seuroista mukana ovat vielä SKA Pietari, Ak Bars Kazan, Salavat Julajev Ufa, Sibir Novosibirsk, TsSKA Moskova ja Dinamo Moskova.

Toiselle kierrokselle edenneistä joukkueista Helsingin Jokerit sekä kazakstanilainen Barys Sultan ovat ilmoittaneet keskeyttävänsä kautensa.

Dinamo Moskovan päävalmentaja Vladimir Krikunov ei hyväksynyt Jokereiden ja Sultanin päätöksiä jättää kausi kesken.

”Jokerit ja Barys pitäisi potkaista ulos KHL:stä! Mitä ihmettä ne oikein tekevät?” Krikunov hämmästeli venäläisen Sport-Expressin haastattelussa.

”Ilman yleisöä ei ole hyvä pelata, ne ovat kuin treenipelejä. Voimme täysin huoletta pelata yleisön edessä. Tavalliseen flunssaan sairastuu huomattavasti useampi. Pääasia on ratkaista mestaruus. Kausi on pelattava loppuun”, konkarivalmentaja jatkoi.

Useat KHL-pelaajat ovat vaatineet kauden keskeyttämistä sosiaalisessa mediassa. Heidän joukossaan ovat muun muassa Ufan suomalaiset huippupelaajat Teemu Hartikainen ja Juha Metsola, jotka jakoivat Instagram-tileillään kannanottonsa keskeyttämisen puolesta.

Teemu Hartikainen ja Juha Metsola ovat yhtä mieltä siitä, että KHL:n kausi pitäisi keskeyttää

https://www.instagram.com/p/B9y8cJYg78E/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9y8bkaKYnS/?utm_source=ig_embed

Mikäli Instagram-julkaisut eivät näy, voit katsoa ne TÄSTÄ ja TÄSTÄ!