KHL-vihjeet: Jokerit ja Dinamo Riga tarjoilevat perjantai-illan huumaa Helsingissä

tolvanen khl-vihjeet

Helsingin Jokerit saa KHL:n perjantai-illan ainokaisessa ottelussa vieraita Latviasta, kun Dinamo Riga saapuu Hartwall Areenalle. Tässä KHL-vihjeet illalle!

Hurjan alkukauden pelannut Jokerit varmisti pudotuspelipaikkansa jo hyvissä ajoin. Joukkueen otteet ovat kuitenkin kauden toisella puolikkaalla heikentyneet merkittävästi: vuoden vaihteen jälkeen Jokerit on voittanut vain kolme kahdeksasta ottelustaan. Kotipeleistä Jokereilla on kuitenkin alla kaksi peräkkäistä voittoa, kun idän ihmeet Kunlun ja Traktor kaatuivat niukasti. Jokerit on tällä hetkellä KHL:n läntisen konferenssin kolmas 97 pisteellään, mutta perässä hengittävä Lokomotiv on vain pisteen päässä – tosin kaksi peliä enemmän pelanneena.

Dinamo Riga puolestaan majailee KHL:n pohjilla, vailla huolta huomisesta. Paineettomassa tilassa käytännössä koko kauden pelannut ”heittopussi” on hävinnyt seitsemän peliä putkeen. Dinamon roolina on ollut alusta asti vain isompiensa kiusaaminen ja se onkin onnistunut napsimaan tasapelipisteitä myös kärkipään joukkueilta. Pisteitä Latvian ylpeys on kuitenkin kerännyt 52 ottelusta vain 44.

Joukkueiden maalisuhteet ovat lähes identtisesti vastakkaiset. Jokerit on onnistunut tekemään keskimäärin 2.71 maalia, kun Riga on puolestaan päästänyt keskimäärin 2.75 maalia per ottelu. Latvialaiset puolestaan ovat tehneet vain 1.81 maalia per peli, siinä missä Jokerit on päästänyt omiin keskimäärin 1.87 maalia per peli.

Jokerit lähteekin seuralegendoja kunnioittavaan juhlaotteluun ylivoimaisena suosikkina.

Osallistu: Tappara – HIFK -KISA! – lähimmäksi veikanneelle talven kuumin pipolätkäsetti!

Jokerit on myös Accuscoren simulaatioissa ylivoimainen suosikki 71.5 % voiton todennäköisyydellä. Kertoimien perusteella Jokerit on puolestaan noin 80% suosikki voittamaan viimeistään jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa.

Vaikka Jokerit onkin ylivoimainen suosikki, varsinaisia maalijuhlia ei simulaatioissa nähdä. Todennäköisin lopputulos on 3-1, kun Jokerit iskevät simulaatioissa keskimäärin 2.55 maalia vierasjoukkue Rigan jäädessä 1.4 osumaan.

Vieraiden todennäköisimmät onnistujat löytyvät ulkomaalaisvahvistusten riveistä: kanukkihyökkääjä Brandon McMillan tekee keskimäärin 0.35 pistettä per simulaatio ja edellisestä pelistä sivussa ollut jenkki Danny Kristo keskimäärin 0.4 pistettä (mikäli siis on pelikuntoinen).

Jokereilta onnistumisia heikohkoa vastustajaa vastaan voidaan odotella Eeli Tolvaselta, jonka ruuti on ollut viime aikoina kosteaa. Tolvanen tekee keskimäärin 0.7 pistettä ja 0.4 maalia, saaden tulitukea Nicklas Jenseniltä ja Brian O’Neilliltä, joiden keskimääräinen saldo on noin 0.6 pistettä.

Jokerit voittaa ottelun todennäköisesti vähintään kahdella maalilla, eivätkä latvialaiset onnistu maalinteossa kuin korkeintaan kahdesti.

Accuscoren KHL-vihjeet:

Jokerit on ottelun todennäköisin voittaja. Kertoimet on painettu pelikelvottomiksi, mutta muita pelattavia kohteita kuitenkin tarjonnasta löytyy.

  • Ottelun maalit: alle 5.0 – Accuscoren kerroinraja 1.56
  • Dinamo Riga maalit: yli 1.5 – Accuscoren kerroinraja 2.10
  • Maalintekijä: Eeli Tolvanen – Accuscoren kerroinraja 2.28
  • Maalintekijä: Brandon McMillan – Accuscoren kerroinraja 5.35
  • Ottelun voittaja, tasoitus: Jokerit -2.0 – Accuscoren kerroinraja 2.00

Muista myös, että Coolbetin Triplaus käynnistyy tänään ja palkintopottina on jälleen 2000€! Meidän Triplaus-vihjeemme löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!