KHL:n huippusentteri Jokereiden riveihin

Jokereiden ensi kauden joukkue sai kovan vahvistuksen, kun KHL:ssä huippukauden pelannut Jordan Schroeder liittyy helsinkiläisnippuun.

Jordan Schroeder pelasi menneen kauden KHL-seura Torpedo Nizhni Novgorodissa. Jenkkihyökkääjä oli joukkueensa paras pistemies tehoin 19+22=41. Koko sarjan pistepörssissä hän oli 18. Neljässä pudotuspeliottelussa plakkariin tuli yksi tehty maali.

Viime kausi oli Schroederille ensimmäinen Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Ennen Torpedo-visiittiään hän pelasi Vancouver Canucksin, Minnesota Wildin ja Columbus Blue Jacketsin NHL-organisaatioissa. Tarunhohtoisessa 29-vuotiaan sentterin vyölle on ehtinyt kertyä 165 ottelua, joissa hän on onnistunut kasaamaan 42 tehopistettä.

Schroeder on pienikokoinen ja hyvin luisteleva sentteri, jonka vahvuuksiin kuuluu muun muassa ylivoimapelaaminen.

Kymppipaitaa Jokereissa kantavan Schroederin tuore sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

”Olen todella innoissani, että saan liittyä Jokereiden joukkueeseen. Olen kuullut seurasta, kaupungista ja faneista vain hyviä asioita. Odotamme jo perheeni kanssa, että pääsemme Helsinkiin ja saamme kauden käyntiin. Tämä on minulle hieno mahdollisuus”, Schroeder hehkutti Jokereiden tiedotteessa.

Schroederin lisäksi Jokerit tiedotti eilen hankkineensa niin ikään Torpedosta ruotsalaismaalivahti Anders Lindbäckin.


KATSO MYÖS: NHL:ään tähtäävä tshekkihyökkääjä Jukurien riveihin