KHL:n pleijarit 2019: Näin Jokerit pelaa kevään tosipeleissä

KHL:ssä pelaava Jokerit siirtyy takaisin täysin suomalaiseen omistukseen.
KHL:ssä pelaava Jokerit siirtyy takaisin täysin suomalaiseen omistukseen.

KHL:n pleijarit 2019 ovat täällä. Jokerit saa heti vastaansa hankalan vastuksen, sillä Dynamo Moskova on pitänyt helsinkiläisseuraa viime aikoina pilkkanaan.

KHL Playoffs 2019: Jokerit vs. Dynamo Moskova:

KHL:n pleijarit 2019 alkaa Jokerien osalta ensi maanantaina 25. helmikuuta. Heti kättelyssä helsinkiläisseura joutuu todella hankalaan paikkaan, kun se saa vastaansa venäläisen Dynamo Moskovan. Tilanne Jokerien kannalta ei siis missään nimessä ole lupaava, vaikka joukkueen runkosarja menikin kohtalaisen hyvin.

Syy tähän on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että Dynamo Moskova on pitänyt Jokereita viime aikoina suorastaan pilkkanaan. Moskova on vienyt joukkueiden välisistä kohtaamisista peräti 11 viimeisintä nimiinsä. Jokerit ei ole koskaan KHL:n pleijareissa edennyt toista kierrosta pidemmälle, eikä tämä tule tapahtumaan tänäkään vuonna helpolla.

Dynamo Moskova on panostanut tähän kauteen suurin paukuin ja se hankki kesällä riveihinsä muun muassa supertähti Vadim Shipachyovin. Jokerien yksi ase moskovalaisryhmän pysäyttämiseen nojaakin vahvasti siihen, että se lähtee ottelusarjaan kotiedun turvin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ottelusarja starttaa Helsingin Hartwall Arenalla maanantaina 25.2. ja NHL:stä sekä KHL:stä tutun systeemin turvin joukkueet pelaavat kaksi kotiottelua putkeen. Seuraava ottelu on keskiviikkona 27.2. ja 1. maaliskuuta joukkueet kohtaavat ensi kertaa Venäjällä.

Ottelusarja pelataan tuttuun tyyliin paras seitsemästä systeemillä. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että ensimmäisenä neljä voittoa napannut joukkue etenee KHL:n toiselle ottelukierrokselle. Voittaja on taasen selvillä viimeistään 9. maaliskuuta. Jos homma etenee legendaariseen Game 7:ään, pelataan kyseinen kamppailu lauantaina, mikä on taasen erinomainen uutinen suomalaisille kiekkofaneille.

Viime kaudella Jokerit eteni juuri toiselle ottelukierrokselle asti, mutta hyvän ja urhean taistelun jälkeen se taipui CSKA Moskovalle otteluvoitoin 4-2.

KHL:n pleijarit 2019:

Ma 25.2. klo 18:30 Jokerit – Dynamo Moskova

Ke 27.2. klo 18:30 Jokerit – Dynamo Moskova

Pe 1.3. klo 18:30 Dynamo Moskova – Jokerit

Su 3.3. klo 16:00 Dynamo Moskova – Jokerit

Ti 5.3. klo 18:30 Jokerit – Dynamo Moskova (tarvittaessa)

To 7.3. klo 18:30 Dynamo Moskova – Jokerit (tarvittaessa)

La 9.3. klo 16:00 Jokerit – Dynamo Moskova (tarvittaessa)

Lue myös: VIDEO: Tuukka Raskilta nerokas ratkaisu – pelasti Bruinsin jatkoaikatappiolta

KHL:n pudotuspelien otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan sarjan kotisivuilta.