KHL:stä sinkkua lapulle ja Coolbetin Tuplauksen pariin

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma polkaistaan tällä kertaa käyntiin yhdellä kohteella KHL:stä, jossa nähdään tänään kolme matsia.

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Coolbetin Blogi: Accuscoren ennakko: Lukko – KalPa

Kello 18:30 nähdään itäisen konferenssin kärkikamppailu, kun Avangard Omsk isännöi konferenssin kärkijengiä, Ak Bars Kazania. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran. Tuolloin Ak Bars Kazan vei pidemmän korren rankkareilla 2-1 numeroin. Kotijoukkue Omsk on kertoimien valossa asetettu melko suureksi ennakkosuosikiksi, huomioiden että vastakkain on kaksi äärimmäisen tasaväkistä joukkuetta. Tähän vaikuttanee isäntien saldo kotiareenalla: kahdestatoista ottelusta on vyötäröllä ainoastaan kaksi tappiota, ja nämäkin syntyi vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Kumpikin jengi on erinomaisessa vireessä. Luvassa on takuulla tasaväkinen taisto, jonka kumpi tahansa voi viedä. Vieraille tarjotaan kuitenkin sen verran herkullista kerrointa, ettei niitä parane sivuuttaa. Isketään Tuplaukseen Ak Bars Kazanin voitto (sisältäen jatkoajan ja rankkarit) sopivasti yli kakkosen kertoimella.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!