KHL:stä sinkkua vetoliuskalle ja 5000€ jackpotin metsästykseen!

Coolbetin Tuplaus-skaba ja 5000 euron jahtaaminen startataan yhdellä kohteella KHL:stä. Pelitarjonta on tänään yllättävänkin hyvä: KHL:ssä tahkotaan neljä ottelua, ja valinnanvaraa löytyy myös SHL:stä ja Tshekin liigasta.

Coolbetin Joulukalenteri – uusi tarjous joka päivä!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Kaksi KHL:n heittopussia iskee yhteen tänään kello 19:30. Dinamo Riika roikkuu läntisen konferenssin hännillä surullisella 15 pisteellä, HK Sotshi toiseksi viimeisenä 26 pisteellä. Isäntäjoukkue Dinamo Riika on kyennyt voittamaan 35 ottelusta ainoastaan viisi kertaa – tämä kausi on siis ollut täysi pannukakku. Ei HK Sotshinkaan tilanne oli häävi, sillä 36 ottelun jälkeen se on kairannut 10 voittoa.

Nämä kaksi jengiä ovat tehtailleet tällä kaudella kaikista vähiten maaleja. Dinamo Riika on tehnyt ottelua kohden 1,86 maalia, HK Sotshin vastaava lukema on 2,03. Tästä päästäänkin päivän pelivalintaan, nimittäin painetaan lapulle tähän mittelöön alle 4,5 maalin -veto, josta Coolbet tarjoaa 2,07-kertoimen!

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!