Kiekko-Espoo nousee Mestikseen

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea myönsi Kiekko-Espoolle lisenssin Mestikseen kaudelle 2020-2021. FpS sen sijaan jäi toistaiseksi ilman lisenssiä.

Kiekko-Espoo nousee Suomi-sarjasta porrasta ylemmäs Mestikseen ensi kaudeksi. Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea hyväksyi Kiekko-Espoon hakemuksen vappuaattona pidetyssä kokouksessa.

Espoolaisen kiekkoilun surullisen 2010-luvun loppupuolen jälkeen Kiekko-Espoo on rakentamassa hyvää vauhtia uutta nousua Suomen jääkiekkokartalla. Joukkue oli viime kaudella Suomi-sarjan runkosarjan selkeä ykkönen. Joukkueen päävalmentajana toimi vastikään kaukalossakin nähty Kim Hirschovitsh. Kentän puolella nähtiin myös lukuisia Liigasta viime kausilta tuttuja nimiä, kuten Ilmari Pitkänen, Lauri Taipalus ja kauden lopussa joukkueeseen SaiPasta liittynyt Teemu Ramstedt.

”Panostimme selkeästi päättyneellä kaudella siihen, että olisimme valmiita Mestis-karsintoihin. Tätä taustaa vasten oli luonnollista, että Espoossa lähdettiin hakemaan sarjanousua, joka nyt tehdyllä päätöksellä varmistui”, Kiekko-Espoo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein sanoi seuran tiedotteessa.

Kiekko-Espoon tapaan paikkaa sarjaporrasta ylempää hakenut Forssan Palloseura sen sijaan jäi ainakin toistaiseksi ilman Mestis-lisenssiä. Paikan myöntämisessä kitkaa aiheuttaa ainakin se, että Forssassa ei ole Mestiksen vaatimaa joustokaukaloa.


KATSO MYÖS: Superlupaus Brad Lambert jättää HIFK:n