VIDEO: 4-vuotias kiekkotietäjä Jerry iski jälleen – pääsi nyt Viasatin lähetykseen vieraaksi

4-vuotias kiekkotietäjä Jerry Järvensivu pääsi eilen Viasatin lähetykseen Antti Mäkisen vieraaksi. Kuva: Viasat
4-vuotias kiekkotietäjä Jerry Järvensivu pääsi eilen Viasatin lähetykseen Antti Mäkisen vieraaksi. Kuva: Viasat

4-vuotias kiekkotietäjä Jerry Järvensivu tuli tunnetuksi helmikuussa Twitteriin ladatusta videosta, kun hän tiesi monia kiekkoilijoita pelkän pelinumeron perusteella.

Vasta 4-vuotias Jerry Järvensivu ihastutti helmikuussa suomalaisen kiekkokansa valtavalla tietämyksellään. Twitteriin ladatussa videossa hän tiesi monia ja taas monia kiekkoilijoita pelkän pelinumeron perusteella. Kenties paras vastaus häneltä saatiin, kun hänen isänsä kysyi pojalta Kärppien kapteenia. ”Kukko-Lasse”, kuului Jerryn vastaus.

Voit katsoa mahtavan pätkän tämän linkin kautta.

Nyt Jerry on palannut takaisin valokeilaan, kun hänet kutsuttiin mukaan Viasatin eiliseen lähetykseen ennen Jokerien kolmatta KHL-puolivälierää.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hän ”korvasi tehtävässään” Antti Mäkisen vierellä Ari Vallinin, ja ainakin nähdyn perusteella Vallinille jäi petrattavaa. Mäkinen kysyi Jerryltä muun muassa hänen Jokerien lempipelaajaansa, johon vastaus kuului, että Marko Anttila. Jerry ei myöskään jäänyt kauas tulosveikkauksestaan, sillä hän veikkasi ottelun lopputulokseksi 2-0. Todellisuudessa helsinkiläisseura vei kamppailun nimiinsä jatkoerän jälkeen 2-1.

Mäkinen kysyi lopuksi vielä Jokerien avauskentällistä pelkkien numeroiden perusteella, ja Jerry tiesi näistä jokaisen. Steve Moseksen kohdalla saatiin myös kunnon hehkutus.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!