Kim Strömberg sai potkut Tanskasta – uusi seura löytyi Liigasta

Kim Strömberg sai potkut Tanskasta, mutta löysi välittömästi uuden seuran.
Kim Strömberg sai potkut Tanskasta, mutta löysi välittömästi uuden seuran.

Kim Strömberg sai potkut Tanskan pääsarjassa pelaavalta Herning Blue Foxilta. Nyt uusi seura on kuitenkin löytynyt, sillä Strömberg palaa takaisin Liigaan.

30-vuotias Kim Strömberg aloitti kautensa Mestis-seura KOOVEE:n riveistä, mistä matka jatkui jo kahden ottelun jälkeen Tanskan pääsarjaan, missä uudeksi joukkueeksi valikoitui maan suurseura Herning Blue Fox.

Kauaa ei tätä iloa kuitenkaan kestänyt, sillä seura tiedotti eilen purkaneensa Strömbergin sopimuksen. Suomalaishyökkääjä ehti edustaa tanskalaisjoukkuetta kahdeksan ottelun verran, joissa hän iski kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

Kauaa ei Strömberg kuitenkaan ehtinyt olla vapailla markkinoilla, sillä KooKoo tiedotti äskettäin tehneensä miehen kanssa sopimuksen.

Lue myös: VIDEO: Janne Kuokkanen hyvissä asemissa AHL:n pistepörssissä

– Saamme Kimistä kokeneen hyökkääjän, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa poissaolojen jättämiä aukkoja. Hän on jo tämän kauden osalta pelirytmissä kiinni ja valmis hyppäämään saman tien mukaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi seuran tiedotteessa.

Strömberg on Liiga-kaukaloista hyvinkin tuttu, sillä hän on pelannut kotimaan pääsarjassa 387 runkosarjaottelua. Mies on edustanut urallaan Jokereita, Tapparaa sekä SaiPaa. Ulkomailla Strömberg on pelannut muun muassa EBEL:issä.

– Olen totta kai todella tyytyväinen, että pääsen taas pelaamaan Liigaa. KooKoolla on hyvä vauhti päällä ja tunnen joukkueen jätkiä jo entuudestaan, joten tänne oli helppo tulla, Strömberg kommentoi uuden joukkueensa verkkosivuilla.