Kimi Räikkönen sai kuulla huonoja uutisia – Ilves riensi välittömästi apuun

Ilves riensi Kimi Räikkösen avuksi.
Ilves riensi Kimi Räikkösen avuksi.

F1-tähti Kimi Räikkönen sai kuulla huonoja uutisia hänen fanittamaltaan EV Zugilta. Tampereen Ilves riensi kuitenkin välittömästi apuun.

F1:sten yksi suurimmista suosikeista, Kimi Räikkönen, on kova kiekkofani. Hän onkin käynyt seuraamassa paljon sveitsiläisen NLA-seura EV Zugin otteita, jota Kimi fanittaa.

Aiemmin Kimi onkin päässyt peleihin vaivattomasti, sillä seura on varannut miehelle ja hänen aveceilleen paikkoja. Tällä kaudella asiat ovat kuitenkin toisin.

– Jääkiekkoliiga alkaa pian ja olen vihainen EV Zugille. Minulla on aina ollut joukkueen peleihin neljä varattua paikkaa, mutta viime kaudella minulta poistettiin yksi paikka. Nyt sama on käynyt kaikkien neljän lipun kanssa ja se ei ole mielestäni kovin mukavaa. Nyt minun on mietittävä mitä teen tällä kaudella, Räikkönen kertoi Blick.ch:n mukaan.

Räikkösellä ei kuitenkaan ole hätää, jos pieni lentomatka kotoa ei haittaa. Tampereen Ilves on nimittäin ilmoittanut Instagramissa, että mies on tervetullut Ilveksen kotiotteluihin. Kuva on kerännyt tähän mennessä lähes 2500 tykkäystä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Kuulimme huonoja uutisia ja me Ilveksessä haluamme toivottaa sinut ja seurueesi tervetulleeksi valitsemaasi otteluun tulevalla kaudella. Nuori joukkueemme pelaa viihdyttävää ja Liigan nopeinta kiekkoa, johon pystyt nopeana kuskina samaistumaan, Ilves kirjoitti päivityksessä.

Räikkösellä tuskin tekee kuitenkaan tiukkaa maksaa tulevaisuudessa Zugin peleistä, sillä kuskin varallisuus on tällä hetkellä eri arvioiden mukaan reilun 150 miljoonan euron hujakoilla. Tänään Kimiä tuskin nähdään katsomossa, kun Zug isännöi CHL-ottelussa HPK:ta. Kuski on nimittäin Belgiassa, jossa ajetaan tänä viikonloppuna kilpaa.

CHL:n otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.

Ilves kutsui Kimi Räikkösen joukkueen peliin:

https://www.instagram.com/p/B1y9yC_nl-6/

Jos et saa kuvaa näkyviin, löydät sen myös täältä.