Kisaturistin NLA-betsit: Zugille isoa moukkua

Kisaturistin vetovihjeet | Laitataklaus.com

Aah ihanaa.. Se on taas vihdoin täällä, nimittäin Sveitsin NLA-liiga! Moni varmasti ajattelee tässä vaiheessa tekstiä: ”Nyt toi tyyppi on viimeistäänkin seonnut”. Mutta ei pidä paikkaansa. Sveitsin liiga on lätkäliigoista paras betsattava sarja!

Vierailevana tähtenä aloitan Laitataklaus.comissa vihjerunttaamiseni NLA:sta, johon olen perehtynyt monena vuotena todella syvällisesti.

Viime kausi päättyi Sveitsissä melko dramaattisesti, sillä runkosarjan neljä parasta joukkuetta rämpivät ankarasti. Zug ja Zurich ottivat molemmat pannuun omissa ottelusarjoissaan rumasti 0-4, ja puolestaan Davos sekä Servette putosivat ulos välierivaiheessa. On sanomattakin selvää, että varsinkin Zugin ja Zurichin leirissä nälkää riittää uuteen kauteen.

Uusi NLA-kausi ja uudet kujeet – ZUG on valmis

Zug on aloittanut kautensa lujaa, sillä harjoitusotteluista ja CHL-otteluista on tullut pelkästään voittoja. Voittojen lisäksi peli on vaikuttanut varsin hyvältä, joten Zug lähteekin uuteen NLA-kauteen yhtenä suosikkina.

Kirjekyyhkyni Sveitsistä myös kertoo, että seurassa on treenattu armottoman kovaa koko kesä ja myös pelaajien vapaa-aika on tänä kesänä jätetty minimiin. Zugissa lähdetään kauteen rinta rottingilla ja voitto mielessä. Joukkue ei ole heikentynyt viime kaudesta mitenkään merittävästi. Ruotsalainen Daniel Sondell vaihtui myös ruotsalaiseen Karl Klingbergiin.

Viime vuonna finaaleihin yllättävästi selvinnyt Lugano on heikentynyt viime kaudesta selvästi, kun mm. Tim Stapleton ja Maxim Lapierre jättivät joukkueen kesällä. Lisäksi Luganon puolustuspää kärsii tällä hetkellä ankarasti loukkaantumisista, sillä ainoastaan kuusi puolustajaa on pelikunnossa illan otteluun.

Luganon finaalipaikka viime vuonna oli myös tähdenlento, joten tänä vuonna paluu arkeen on kiistaton. Lugano löytyy sijoilta 6-8.

Päivän vihje: Zug @2,04 / Betsafe

nla-vihjeet-zug | Laitataklaus.com