Kisaturistin vetovihjeet: Lätkätasureilla viikko käyntiin

lätkävihjeet vetovihjeet Kisaturisti / Laitataklaus.com

Lätkätuplausta ei tällä viikolla käynnistetä, koska kohdevalikoima on vähintäänkin suppea. Sen vuoksi tarjolla on Kisaturistin vetovihjeet.

Vetovihjeet:

HV-71 – Brynäs

Ruotsin SHL:ssä finaalisarja on tilanteessa 2-2. Neljästä finaalista peräti kaksi on päättynyt tasapeliin, joten myös tänään tasurin varjo leijailee kamppailun yllä. On vaikea lähteä nimeämään suosikkia tähän otteluun, joten eiköhän tänään vanha sananlasku ”Ei kahta ilman kolmatta” pidä paikkansa.

KalPa – Tappara

Kuopiossa ollaan maanantai-iltana jännän äärellä, sillä mestaruus saattaa olla ensimmäistä kertaa katkolla huomenna, jos tänään KalPa kykenee voittoon. Joukkueiden edellinen finaali ratkesi aivan loppuhetkillä Tapparan hyväksi. Jokainen finaali on ollut äärettömän tasainen, joten lähtökohdat myös tänään ovat samankaltaiset. KalPa hyötyy hieman kotikaukalosta, mutta Tapparalla on varmasti lisäenergiaa viime kamppailun voitosta. Tänään nähdään finaalisarjan ensimmäinen jatkoaika.

NordicBetin tarjoukset uusille asiakkaille!

Tällä lapulla lunastaa myös samalla NordicBetiltä 20€ ilmaisvedon, sillä sivusto tarjoaa jokaiselle Liigan pudotuspeliviikolle ilmaisveto-tarjouksen. Ohjeisiin pääset TÄSTÄ LINKISTÄ!