Kisaturistin vetovihjeet: Pari näppärää lappua MM-kisoihin

lätkävihjeet vetovihjeet Kisaturisti / Laitataklaus.com

Kisaturistin vetovihjeet ottaa uuden viikon kunniaksi käsittelyyn jääkiekon MM-kisat, johon on löytynyt pari kelvollista yhdistelmää.

Pelikuponki #1:

Nikolaj Ehlers tekee pisteen: Kyllä

Nikolaj Ehlers on Tanskan joukkueen kirkkain tähti ja nyt vikkelä pelaaja saa kaukalossa ylimääräistä tilaa, kun vastassa on heikko Italia. Ehlers tulee olemaan jatkuva uhka vastustajan puolustukselle ja viimeistään ylivoimalla hyökkääjää iskee tehoja. 

Nathan MacKinnon tekee pisteen: Kyllä

Kanada saa maanantain vastaansa Norjan, joka tarvitsee kamppailusta vähintään pisteen. Sen sijaan Kanada varmistaa voitolla lohkovoiton eikä joukkue varmastikaan halua hävitä toista ottelua putkeen. MacKinnon on joukkueen tehokkain pelaaja, sillä hyökkääjä on iskenyt jo kahdeksan tehopistettä. Kanadan ykkösketjussa pelaava MacKinnon saa paljon vastuuta ja tehoja odotetaan. 

Betsafen bonukset haltuun!

Pelikuponki #2:

Tänään jokaisessa neljässä pelissä on se tilanne, että kotijoukkue on selvä suosikki ja vierasjoukkue yrittää rimpuilla mukana pelissä. Onkin odotettavissa, että jokaisessa pelissä nähdään armoton puolustustaistelu pienemmiltä mailta ja lukemat yritetään pitää mahdollisimman siedettävinä. Uskomme siihen, että tänään ei murskalukemia nähdä, vaan pienemmät maat onnistuvat puolustamisessaan.

NordicBetin MM-kisakohteisiin!

Muista myös tänään käynnistyvä NordicBetin Snowball-kisa, jossa paras palkitaan Valioliiga-matkalla! Lähde mukaan kisailemaan ja nappaa upea futismatka Englantiin! Kisan ohjeet löydät TÄSTÄ!