Kisaturistin vetovihjeet: Lätkän MM-kisoihin kolme kovaa tipsiä

lätkävihjeet vetovihjeet Kisaturisti / Laitataklaus.com

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina ja se tarkoittaakin, että tulevien viikkojen aikana betsattavaa riittää. Kisaturistin vetovihjeet valitsi ensimmäisen lapulle kolme kohdetta.

Kisaturistin vetovihjeet:

Suomi – Valko-Venäjä

Leijonien kokoonpanoa on kritisoitu joka puolella, mutta turnaus sen lopulta näyttää, miten tulee käymään. Varmaa on ainakin se, että näytönhaluja Leijonilla riittää ja viisikkopeli tulee olemaan kuosissa. Suomi lähtee jokaiseen otteluun tiiviillä puolustuspelillä, joten vastustajat tuskin maaleilla juhlivat. Maalivahti Joonas Korpisalo osoitti myös, että on todella hyvä ykkösmaalivahti Suomelle, joten helppoja maaleja tuskin vastustajille satelee. Kohteemme on Valko-Venäjä alle 1,5 maalia.

Tshekki – Kanada

Kanada on turnauksen suurin mestarisuosikki ja joukkueen materiaali on täysin ylivertainen. Tshekki ei ole missään nimessä huono joukkue, mutta avausottelussa vastustaja on vaan jokaisella mittarilla astetta kovempi. Kanada ei varmastikaan kärsi tässä ottelussa asennevammasta, joten vierailijat painelevat voittoon.

USA – Saksa

USA:n joukkue on täynnä lahjakkuuttaa ja nuoruutta, joten varmasti ainakin hyökkäysintoa löytyy. Saksa pelaa kotiyleisön edessä, joten joukkueen latautuminen avausotteluun saattaa mennä muutaman pykälän yli. Kaikki merkit viittaavatkin siihen, että maaleja tultaisiin näkemään. Laitetaan lapulle yli 4,5 maalia.

Betsafen bonukset haltuun!