Kisaturistin vetovihjeet: Zugiin luotetaan taas

Kisaturistin vetovihjeet | Laitataklaus.com

No niin! Eilen aloitettiin Laitataklaus.comiin vetovihjeet voittoisasti, kun Zug voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen kotiottelunsa 4-3. Jos haluat vielä herkutella eilisellä vihjeellä, niin sen voi lukea tästä. Eiliset voittorahat laitetaan yhteiseen hyvään heti tänään, sillä lauantai on tunnetusti ihana betsipäivä.

Pomminvarma yhdistelmä: Zug ja Suomi-Ruotsi

Päivän tupla koostuu kahdesta lätkämatsista, sillä lätkäsivustollahan sitä hengaillaan. Zugin ottelu löytyy tälläkin kertaa meidän lapulta, sillä edelleen kertoimenlaskijat eivät ole ajan tasalla joukkueen tulivoimasta.

Tänään Zug saa vastaansa Davosin, joka on pelannut alkukauden harjoitusottelut välttävästi. Otteet eivät ole vakuuttaneet missään nimessä, sillä voittoja on tullut ainoastaan neljä kappaletta, joista kaksi ennakkoon selvästi heikommasta Rouenista CHL:ssä. Kauden avausottelussa Davos voitti niukasti Ambri-Piotan jatkoajan jälkeen.

Zug ennakoitiin läpi jo eilisessä vihjeessä, joten siihen on turha sen enempää lähteä tänään lisäämään. Zug on yksi NLA-liigan mestaruussuosikeista. X2 saa mukavan kertoimen, johon tarraamme kiinni välittömästi.

Pelikupongin toinen valinta tulee Ruotsi-Suomi-harjoitusottelusta, joka pelataan tänään länsinaapurin maaperällä. Toissapäivänä vastaava ottelu päättyi Suomen 3-2-jatkoaikavoittoon ja tasaista ottelua on lupa odottaa myös tänään.

Ensimmäisen ottelun mukana tuleva hermoilu on varmasti nyt takana ja viimeistään nyt aletaan keskittymään ainakin Leijonien leirissä siihen legendaariseen viisikkopelaamiseen. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että pakka tulee olemaan erittäin tiukka. Suomi tarvitsee todellisen puolustusmuurin, jotta voi menestyä World Cupissa pitkälle.

Päivän tupla – panoksena tuttu 99,90€

Pomminvarma tupla, vetovihjeet, Laitataklaus.com

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!