Klassikkovideo: ”Hei! Olen Jaromir Jagr Kladnosta ja lempipelaajani oli Jaromir Jagr”

Jaromir Jagr tunnetaan melkoisena huumoriveikkona sekä luonnonlapsena.
Jaromir Jagr tunnetaan melkoisena huumoriveikkona sekä luonnonlapsena.

Jaromir Jagr on esiintynyt kuluvalla viikolla isosti jääkiekkoväen keskusteluissa, sillä 45-vuotiaan legendan NHL-ura tuli mitä todennäköisimmin päätökseen.

Calgary Flamesissa monestakin eri tekijästä johtuen ikään kuin sivuraiteille ajautunut Jaromir Jagr on jälleen kasvattajaseuransa HC Kladnon mies.

Tämä varmistui, kun yksikään NHL-seura ei poiminut tshekki-ikonia ilmaiseksi waiver-listalta ja tämän myötä Flames lainasi hänet Kladnoon.

Somessa onkin näkynyt kuluvan viikon aikana reippaasti todella nostalgisia videoita Jagrista ja tämä pätkä kuuluu hauskuutensa ansiosta ehdottomasti niihin parhaisiin Jagr-videopätkiin.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Jagr sanoo videolla, jossa hän on Boston Bruinsin pelaaja, seuraavaa:

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Hei! Olen Jaromir Jagr Kladnosta, Tshekistä, ja kasvaessani isoksi lempipelaajani oli Jaromir Jagr, huumoriveikko laukoi Hockey Night in Canadan haastattelussa.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan edellä oleva videohaastattelu kuvastaa sitä, millainen persoona Jaromir Jagr on. Hän on humoristinen luonnonlapsi, jolle tietynlainen rentous on ollut aina yksi osa hänen menestyksensä saloja.

Mikäli Jagrin erittäin hyvää ystävää Tomas Plekanecia on uskominen, näitä vastaavanlaisia letkautuksia on luvassa vielä parin vuoden verran, sillä vaikka Jagr ei olekaan enää NHL-pelaaja, Plekanec uskoo hänen jatkavan pelaamista ainakin vielä parin kauden ajan (lue lisää täältä).

Suosittelemme myös:
VIDEO: Matt Nickerson otti 20 ottelun pelikiellon – löi fania kyynärpäällä