Klassikkovideo: Pavel Datsyuk pyörittelee toimittajaa aivan miten lystää

Pavel Datsyuk pyörittelee
Pavel Datsyuk pyörittelee toimittajaa, kuin pässiä narussa.

Tämän kertaisessa klasikkovideolla Pavel Datsyuk pyörittelee toimittajaa totaalisesti. Katso YouTube-klippi ja nauti kiekkotaituruudesta.

Vuonna 2008, silloin Detroit Red Wingsiä edustanut, Pavel Datsyuk oli viimeistään häikäissyt kaikki kiekollisilla taidoillaan, joten FSN-toimittaja Trevor Thopson päätti käydä kokemassa venäläistähden kädet lähietäisyydeltä.

Äärimmäisen taitavia ja nerokkaita kikkoja viljellyt Datsyuk päätti kouluttaa toimittajaa Red Wingsien treeneissä täydellisesti, eikä hän antanut armoa Keep away-pelissä. Toimittaja teki itsestään koomisen ilmestyksen kun Datsyuk veivasi Thompsonia niin huolella, että on ihme, kun haastaja pysyi edes samassa kaukalossa pyörityksen jälkeen.

14 kautta NHL:ssä pelannut kiekkoilija teki taiturimaisilla suorituksillaan 918 runkosarjatehopistettä, joten leikkimielinen kilpailu toimittajan kanssa ei ollut ainoa hetki, kun venäläinen nöyryytti vastustajiaan.

Videolla ”Pasha” tekee sitä mitä parhaiten osaa, eli häikäisee malilankäsittelytaidoillan. Thompsonia viedään puikoista, niin tyylikkäästi, että se näyttää naurettavan helpolta.

Klassikkovideo: Pavel Datsyuk pyörittelee toimittajaa aivan miten lystää

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös:

Jösses mikä maalijuhla – Jokerit nuiji Traktorin