Kokenut Mike Ribeiro isoissa ongelmissa – alkoholi pääroolissa

Kokenut Mike Ribeiro isoissa ongelmissa - alkoholi pääroolissa

Yli 1000 NHL-ottelua urallaan pelannut 37-vuotias Mike Ribeiro on ajautunut ongelmiin alkoholin kanssa. Näillä näkymin miehen ura on päättymässä viime kauteen.

Alkoholismin kanssa uransa loppuaikoina painiskellut Ribeiro on hetkittäin käynyt vieroitushoidoissa ongelmastaan, mutta toukokuussa hän kieltäytyi seuransa Nashville Predatorsin avuntarjouksesta. Täten seura oli pakotettu lähettämään hyökkääjä AHL:ään.

Ribeiron agentti Bob Perno ei elättele suuria toiveita miehen paluusta kaukaloihin.
– Tiedän vain, että Mike ei ole laittanut luistimia jalkaan enää kauden jälkeen. Hän ei ole harjoitellut, eikä hän käy enää jäällä. Hän jää eläkkeelle. Yksikään NHL-seura tai eurooppalainen joukkue ei ole tiedustellut minulta hänen saatavuuttaan. Tapa, jolla hänen uransa loppuu, on todella harmittavaa, Perno kertoi La Presse -lehdelle.

Toukokuusta lähtien Ribeiro on ollut erossa perheestään eikä kenelläkään tunnu olevan tietoa miehen liikkeistä.
– Kukaan ei tiedä, mitä hän tekee nykyään. Ongelma on siinä, että Mike luulee, että hän ei ole sairas. Hänen päässään kaikki on kaunista. Hän jätti kuntoutusleirin viime talvella. Olemme hyvin huolissamme, mutta emme voi tehdä mitään. Joka kerta kun puhelimeni soi, toivon, että se on hän, Perno sanoi.