Komarov kommentoi Jokerien nuorta superlupausta – ”Sinänsä ei tullut yllätyksenä”

komarov komarovista

Eeli Tolvanen sykähdytti keskiviikkona jääkiekkomaailmaa KHL-avauksessaan. Hädintuskin 18-vuotias laituri pommitti Minskissä Jokerien 6-1-voitossa tehot 3+1 – kaikkien aikojen nuorimpana hattutemppuilijana!

Vetoyhtiö NordicBet hätkähdytti jo ennen kauden alkua listaamalla Tolvasen kuutossuosikiksi koko KHL:n pistepörssin voittoon. Avauksen ilotulituksen jälkeen Tolvasen kerroin (12.50) painui vedoissa jo viitossuosikiksi.

NordicBetin kansainvälinen lähettiläs Leo Komarov kertoo jutelleensa hyvän ystävänsä Pekka Jormakan kanssa paljon Tolvasesta.

– En itse ole vielä hirveästi nähnyt Eelin pelaavan, mutta ”Jore” on todennut, että aikamoisesta pelaajasta on kyse. Sinänsä tehot eivät tulleet itselle yllätyksenä, mutta totta kai kolme maalia oli yllätys, tuumii ensi viikolla itse Pohjois-Amerikkaan palaava Komarov.

– Nuori kaveri on tietysti kyseessä, eli pitää antaa aikaa kehittyä omalla tavallaan. Todella hyvä laukaus hänellä on, ja ainakin nyt KHL:ssä saa varmasti pelata paljon.

Jokerit kohtaa perjantaina KHL:n kovimpiin suosikkeihin lukeutuvan SKA:n Pietarissa. Viasat Urheilu -kanava on poikkeuksellisesti katsottavissa viikonloppuna vapaasti koko Suomessa, joten suomalaiset jääkiekon ystävät pääsevät nyt helposti nauttimaan Tolvasen ja muiden Jokerien otteista livenä.

SKA:ta vastaan Tolvasen pistetehtailun odotetaan luonnollisesti olevan haastavampaa. Kerroin sille, että Eeli Tolvasen nimi näkyy pistetilastossa tänä iltana, on 2.20. Tolvasen yhdelle maalille kerroin on 5,50, vähintään kahdelle maalille 15.00 ja toiselle peräkkäiselle hattutempulle 80.00.

SKA-Jokerit-pelikohteet NordicBetillä täällä.