Leo Komarov NordicBetin uudeksi Ambassadoriksi

komarov komarovista

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet vahvistuu todellisella huippunimellä, kun NHL-kiekkoilija Leo Komarov liittyy NordicBetin kansainväliseksi lähettilääksi.

Komarov ja NordicBet tiedottivat asiasta videopuhelun välityksellä Suomeen Toronton aikaa kello kaksi alkaneessa yhteisessä tiedotustilaisuudessa.

”Hienoin tunnelmin lähdetään tekemään yhteistyötä! Leo on yksi Suomen suosituimmista jääkiekkoilijoista, ja on samalla todella arvostettu ja tunnustettu myös kansainvälisesti. Yhteistyö Leksan kanssa mahdollistaa meille upean tilaisuuden tuoda Leo vielä paremmin tunnetuksi asiakkaillemme ja samalla päästään edistämään Leon tunnettavuutta kansainvälisyytemme avulla”, NordicBetin Brand Manager Jussi Nurmi kertoo NordicBetin tiedotteessa.

”Upea homma aloittaa yhteistyö kansainvälisesti tunnetun ja vahvan brändin kanssa. On hienoa päästä näyttämään NHL-maailmaa Torontossa NordicBetin asiakkaille ja samalla päästä toteuttamaan muutamia omia unelmiani”, Leksa kommentoi yhteistyötä.

NordicBet järjestää Leo Komarovin sainauksen kunniaksi kilpailun, jossa pääpalkintona on 5000€ arvoinen NHL-matkalahjakortin! Kisaan pääset mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ!