KooKoo ja Lukko nappasivat seitsemännet voitot putkeen

Kouvolan KooKoo ja Rauman Lukko jatkoivat loistavia otteitaan Liigassa lauantaina. Molempien voittoputket kasvoivat jo seitsemän ottelun mittaisiksi.

Kouvolan KooKoo on ollut kauden suurin yllättäjä kotimaan Liigassa. Tulokasvalmentaja Jussi Ahokas on saanut kouvolalaisnipun todelliseen lentoon, josta osoituksena on peräti 7 ottelun voittoputki. Kokonaan ilman pisteitä KooKoo on jäänyt viimeksi 13 ottelua sitten.

Viime aikoina myös pirteästi esiintynyt TPS joutui taipumaan Liigan kovavireisimmän joukkueen edessä kotiluolassaan lauantaina. Helpolla pisteet eivät Kouvolaan lähteneet, sillä TPS johti kultakypärä Lauri Pajuniemen toisen erän kahden maalin ansiosta ennen päätöserää 3-2. Hölmöt virheet ja jäähyt kostautuivat kuitenkin turkulaisille ja KooKoo nousi Trevor Mingoian ja Vilmos Gallon maaleilla rinnalle ja ohi.

Lukko haki rutiinivoiton Lappeenrannasta

Jos on KooKoo ollut ilmiliekeissä alkuvuoden, niin samaa voi sanoa Lukosta. Raumalaiset kaatoivat perjantaina kotikentällään sarjakärjen Oulun Kärpät. Loistava viikonloppu sai jatkoa tänään lauantaina Lappeenrannan Kisapuistossa, jossa vierailijat olivat parempia lukemin 1-4.

Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Kristian Pospisil. Slovakkilaituri teki toisen erän lopulla voittomaaliksi jääneen 1-2-osuman Sebastian Revon esityöstä. Kolmannessa erässä Pospisil kumautti kovalla lämärillä 1-3-maalin ohi SaiPa-maalivahti Niclas Westerholmin. Mikäli alla oleva video maalista ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lauantain kaikki tulokset:

HIFK – Tappara 3-4
TPS – KooKoo 3-4
Ilves – Pelicans 8-2
Jukurit – Sport 5-0
JYP – KalPa 1-4
SaiPa – Lukko 1-4
Ässät – Kärpät 5-6 (vl)

– – – – –

LUE MYÖS: Jonne Virtasen ja HC TPS:n kohuttuun kiistaan päätös