KooKoo solmi nipun jatkoja – Kristensen, Järvenpää ja Keskitalo jatkavat seurassa!

KooKoolta on nähty eksoottinen hankinta.
KooKoolta on nähty eksoottinen hankinta.

KooKoo on tehnyt jatkosopimuksen tanskalaisen Emil Kristensenin kanssa sekä käyttänyt vuoden mittaiset optiot Juha Järvenpään ja Miro Keskitalon kanssa.

KooKoo on solminut vuoden jatkopestin puolustaja Emil Kristensenin kanssa sekä käyttänyt puolustaja Miro Keskitalon ja maalivahti Juha Järvenpään sopimuksiin sisältyneet kauden mittaiset optiot.

Joukkueenrakennus etenee aikataulussa. Kaikkiaan olemme paremmassa tilanteessa kuin vuosi sitten tähän aikaan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Emil Kristensen, 25, on pelannut oranssimustissa tällä kaudella 47 ottelua ja tehnyt niissä seitsemän maalia sekä antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Oikealta laukova tanskalaispuolustaja pelaa Suomessa ensimmäistä kauttaan.

Emil on kantanut puolustuksessa suurta vastuuta koko kauden ja täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset hienosti. Emil näki KooKoon parhaana paikkana kehittyä edelleen, mikä on meille iso asia, Kultanen jatkaa uutisessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Miro Keskitalo, 22, saapui Kouvolaan kesken kauden Turun Palloseurasta. Nuori puolustaja on pelannut KooKoon alakerrassa 36 ottelua lähes 20 minuutin ottelukohtaisella peliajalla ja tehnyt 1+8 tehopistettä.

Miro on monipuolinen nuori puolustaja, jonka kehityskäyrä osoittaa ylöspäin. Hän sai tällä kaudella meillä kunnolla vastuuta ja vastasi hienosti huutoon. Näemme Miron luotettavana osana ensi kauden puolustustamme, KooKoon urheilujohtaja tiivistää joukkueen nettisivuilla.

Maalivahti Juha Järvenpää, 28, missasi koko edelliskauden loukkaantumisen takia, mutta on tällä kaudella taas ottanut paikkansa maalinsuulta. Tuleva sesonki on Järvenpäälle jo neljäs peräkkäinen Kouvolassa.

Vaikean viime kauden jälkeen Juha on palannut vahvana KooKoo-maalille. Varsinkin kauden ensimmäinen puolisko oli mieheltä erittäin hyvä. Ensi kaudella maalilla nähdään taas luotettava taistelija, joka antaa kaikkensa illasta toiseen, Kultanen sanoo.

Kouvolalaisseuran alkuperäisen uutisen jatkopahveista voit lukea TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Yli 700 Liiga-ottelun Ville Hämäläinen ripustaa hokkarit naulaan – siirtyy valmentajaksi