KooKoo täydensi joukkuettaan – Eetu Pöysti liittyy joukkueen vahvuuteen

KooKoolta on nähty eksoottinen hankinta.
KooKoolta on nähty eksoottinen hankinta.
Laitahyökkääjä Eetu Pöysti karistaa KHL:n pölyt jaloistaan ja siirtyy ensi kaudeksi KooKoon oranssimustiin väreihin. KooKoo kertoi asiasta perjantaina.

– Olen ihan fiiliksissä! Toivon vain, että syyskuu tulisi mahdollisimman nopeasti, hyökkääjä Eetu Pöysti tunnelmoi alle vuorokautta sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Pöysti allekirjoitti KooKoon kanssa vastikään yksivuotisen sopimuksen. Miehen into on ymmärrettävää, sillä laiturin edellisestä pelistä on aikaa lähes kahdeksan kuukautta. Hyökkääjän viime kausi näet päättyi viime syksynä vain kuuden pelin jälkeen loukkaantumiseen.

– Ikävä jääkiekkoon on niin kova, että en ole pystynyt edes katsomaan MM-kisoja. Ärsyttää niin paljon, kun en ole itse päässyt hetkeen pelaamaan.

Viime kuukaudet Pöysti on viettänyt Yhdysvalloissa Kalifornian auringon alla itseään kuntouttaen.

– Tälläkin hetkellä seison Los Angelesin iltaruuhkassa. Tulin tänne, koska minulla on täällä sama kuntoutusvalmentaja, jota esimerkiksi monet NFL-pelaajat käyttävät polvivaivojen kanssa. Ja toinen syy oli Suomen talvi ja tämänhetkinen kevät, josta olen jonkin verran kuullut, Pöysti naurahtaa.

– Olen täydessä kunnossa, kun kiekko tippuu jäähän syksyllä. Viime kausi lievästi sanottuna harmittaa, joten omalta kohdalta tarkoitus on palata siihen, missä olin vuosi sitten; eli tavoite on pelata taas uran paras kausi.

Pöysti pelasi kolme viimeistä kautta venäläisvetoisessa ruplaliigassa Helsingin Jokerien ja kiinalaisen Kunlun Red Starin joukkueissa.