KooKoo vahvisti takalinjojaan – Niko Tuhkanen pätkäsopimuksella Kouvolaan

KooKoolta on nähty eksoottinen hankinta.
KooKoolta on nähty eksoottinen hankinta.

KooKoo vankistaa rivejään puolustaja Niko Tuhkasella, jonka kanssa seura solmi marraskuun maajoukkuetaukoon kestävän sopimuksen.

Tuhkanen, 29, pelasi viime kaudella KooKoossa 20 ottelua lainapestillä Tampereen Tapparasta. Puolustaja liittyi joukkueen matkaan keskiviikkoaamuna ja on käytettävissä jo viikonloppuna Liiga-kauden avauksessa.

– Meillä on pakistossa vaivoja ja loukkaantumisia, joiden myötä lukumäärä alkoi käydä pieneksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa hankintaa seuran tiedotteessa.

– Kun tarjolla oli hyvä tuttu mies, niin päätimme tarttua tilaisuuteen. Niko on hyvässä fyysisessä kunnossa ja täynnä intoa. Sopimus ulottuu nyt maajoukkuetaukoon, jolloin viimeistään arvioimme kokonaisuutta uudelleen.

Puolustajista Veeti Vainio ja Robin Jacobsson ovat vielä useamman viikon sairastuvalla ja Henrik Forsbergin tilanne on kysymysmerkin alla.

– Forsbergin tilanne tuli meille puskista ja on huolestuttava. Nämä ovat arjen murheita, joiden kanssa jääkiekkojoukkueessa on vain tultava toimeen. Toivottavasti pelaaja saadaan kuntoon, Kultanen sanoo.

Tuhkanen pelaa KooKoossa numerolla 10.