Kristian Näkyvä NHL:ään? ”Paljon kokeneempi pelaaja kuin silloin”

Kristian Näkyvä on herättänyt NHL:ssä kiinnostusta.
Kristian Näkyvä on herättänyt NHL:ssä kiinnostusta.

Puolustaja Kristian Näkyvä on yhdistetty viime aikoina NHL-huhujen kohteeksi. Yksi hänestä kiinnostunut joukkue on Edmonton Oilers.

28-vuotias suomalaispuolustaja Kristian Näkyvä on kiekkoillut urallaan yhden kauden ajan Pohjois-Amerikassa. Tämä tapahtui kaudella 2015-16, kun hän edusti Nashville Predatorsin farmiseura Milwaukee Admiralsia.

Nyt Näkyvää viedään takaisin Uudelle mantereelle, sillä Edmonton Journalin saamien tietojen mukaan Edmonton Oilers on kiinnostunut suomalaisen palveluksista.

Vielä muutama vuosi takaperin läpimurto NHL:ään, tai edes yksi NHL-ottelu jäi pelkäksi unelmaksi, mutta toimittaja Bruce McCurdyn mukaan tilanne on nyt toinen. Edmonton Journalin tiedot pohjautuvat alunperin ruotsalaisen SvenskaFans.com:n huhuihin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Hän on tätä nykyä paljon kokeneempi pelaaja kuin silloin, joskin ei ole varmuutta sopisiko hän Edmontonin alakertaan. Hänet halutaan luultavasti kiinnittää syvyyspelaajan rooliin, mutta vakituinen rooli NHL:ssä ei ole kaukana, toimittaja kirjoittaa.

Näkyvä on pelannut edelliset kolme kautta Ruotsin SHL:ssä, missä hän on edustanut Linköpingiä sekä Örebrota. Viime kaudella Näkyvä iski 51 runkosarjaotteluun kuusi maalia ja yhteensä 27 tehopistettä. AHL-kaudellaan Näkyvä pelasi sen sijaan 69 runkosarjakamppailua tehoin 1+9.

Kristian Näkyvä herättää NHL:ssä kiinnostusta: