Video: Lukon Kristian Pospisilille neljän matsin panna Pelicans-pakin telomisesta

Liigan kurinpitoryhmä on tuominnut Lukko-hyökkääjä Kristian Pospisilille neljän ottelun pelikiellon Pelicansin Veeti Vainion telomisesta.


Miksi betsata Coolbetilla?


Lukon slovakialaishyökkääjä Kristian Pospisil taklasi keskiviikon ottelukierroksella Pelicans-puolustaja Veeti Vainiota päähän. Itse ottelussa tuomaristo antoi Pospisilille vain 2+10 minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta, mutta asia eteni jälkikäteen kurinpidon käsittelyyn.

”Pospisilin tilanteen pelaamisesta aiheutuu suora kontakti Vainiota päähän, joka aiheuttaa loukkaantumisen. Kurinpitodelegaatio toteaa videon perusteella, että Vainion peliasento on jo ennen kiekon haltuun saamista matala, joka Pospisilin on tullut havaita tilanteeseen tullessa. Delegaatio ei pidä Pospisilin osumista Vainion päähän tarkoituksellisena tekona, mutta delegaation näkemyksen mukaan Pospisilin olisi ennen kontaktia pitänyt huomioida Vainion peliasento ja Pospisililla on ollut riittävä mahdollisuus välttää osuma Vainion päähän”, kurinpitopäätöksessä kuvailtiin.

Vainio loukkaantui tilanteessa ja joutui jättämään pelin kesken. Hän ei ole myöskään tänään Pelicansin kokoonpanossa, kun pussinokat kohtaavat TPS:n Turussa.

Kristian Pospisilille neljän ottelun pelikielto tästä tilanteesta

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Joonas Korpisalo ryösti varman maalin poskettomalla mailatorjunnalla