KUVA: Keskarimummo viihdyttää – osoitti sormensa Flyers-pelurille

Philadelphia Flyersin Brandon Manning joutui
Philadelphia Flyersin Brandon Manning joutui "keskarimummon" kohteeksi. Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins ja Philadelphia Flyers ottivat eilisiltana mittaa toisistaan NHL:n Prime time -ottelussa, jossa ”paikallinen keskarimummo” varasti show’n.

Jokainen jääkiekkoa seuraava tietänee sen, että Pittsburgh Penguins ja Philadelphia Flyers ovat keskenään sekä paikallisvastustajia että verivihollisia.

Näissä otteluissa panoksena on siis aina paljon enemmän kuin vain erittäin tärkeät sarjapisteet saman divisioonan välisten joukkueiden kohdalla. Se näkyy myös pelaajissa ja faneissa, jotka eivät voi sietää toinen toisiaan.

Penguinsin 5-4-jatkoaikavoittoon päättyneessä ottelussa show’n varastikin eräs fani, joskin tällä kertaa kyseessä oli humalaisen miehen – nuoren tai keski-ikäisen – sijaan vanhempi naishenkilö. Hän nimittäin päätti näyttää Flyers-puolustaja Brandon Manningille keskisormea ja myös ilme oli sen mukainen.

Grandma isn’t a fan of the Flyers.

Henkilön Hockey Collective (@hockeycollective) jakama julkaisu

Mikäli yllä oleva kuva ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Ja kuten olettaa sopii, tästä ”isoäidiksi” ristitystä keskarimummosta on tullut nopeassa tahdissa viraali hitti sosiaalisessa mediassa ja tilanne on luonnollisesti käännetty reippaasti huumorin puolelle – kuten kuuluukin.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!