KUVA: Predators-fani ja uskomaton moka – lensi NHL-peliin väärään kaupunkiin

Pekka Rinne koppaili kiekkoja New Jerseyssä samaan aikaan, kun Nashville Predators-fani seisoi tyhjän hallin edessä.
Pekka Rinne koppaili kiekkoja New Jerseyssä samaan aikaan, kun Nashville Predators-fani seisoi tyhjän hallin edessä. Kuva: Getty Images / Sydney Sandersin twiitti

Nashville Predators-fani Sydney Sanders luuli pääsevänsä katsomaan suosikkijoukkueensa NHL-ottelua, mutta lopputuloksena oli valtava pettymys.

NHL siirtyi All Star -tauolle torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Nashville Predatorsin osalta tauko käynnistyi makealla tavalla, sillä joukkue kaatoi viime ottelussaan New Jersey Devilsin vieraskaukalossa lukemin 3-0.

Samaan aikaan, kun tennesseeläispoppoo pelasi vierasottelua New Jerseyssä, seisoi Nashville Predators -fani Sydney Sanders suosikkijoukkueensa tyhjän kotihallin pihassa.

Philadelphiassa asustava Sanders oli ostanut itselleen liput Devilsin ja Predatorsin väliseen otteluun, mutta asiassa oli yksi mutta: lentoliput veivät hänet New Jerseyn sijaan Nashvilleen.

Ja kyllä, arvasit aivan oikein – Sanders oli luullut, että ottelu pelataan Nashvillessa. Hän siis lensi yli 1 300 kilometrin päässä sijaitsevaan tennesseeläiskaupunkiin, kun todellisuudessa hänen olisi tarvinnut matkustaa vain reippaan tunnin verran New Jerseyhin.

Mikäli yllä oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Sanders kutsuikin twiitissään itseään ”totaaliseksi idiootiksi”, poseeratessaan Bridgestone Arenan edessä.

Predators-organisaatiossa tunnettiin kuitenkin sympatiaa häntä kohtaan ja niinpä seuran työntekijät tavoittivat hänet, antaen hänelle paketillisen lahjoja.

Sandersin tarina on noussut esille niin Pohjois-Amerikan suurimpien medioiden toimesta kuin myös ulkomailla asti.

Kyseessä ei ole kuitenkaan aivan yhtä jättimäinen moka kuin viime kevään Stanley Cup -finaalien aikaan nähty: tuolloin Andre Fudge, joka on niin ikään Predators-fani, voitti liput finaaliotteluun, mutta hän ei huomannut Twitterissä asiasta saamaansa tietoa.

Predators hoiti kuitenkin myös tuolloin homman tyylillä, kun se tarjosi Fudgelle vapaan pääsyn kauden avausotteluun.. ja tällä kertaa Fudge myös löysi tiensä hallille.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tässäkö Sidney Crosbyn manttelinperijä? 8-vuotias pikkujuniori häikäisee taidoillaan