Laine loukkaantui, valmentaja veti vitsiksi – ”Aivotärähdys & jalan amputointi”

Patrik Laine teki upeaa historiaa - nuorin pudotuspeleissä maalannut suomalainen!

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine loukkaantui viime yönä, kun hän blokkasi laukauksen Los Angeles Kingsiä vastaan pelatussa ottelussa.

Patrik Laine oli jo viime yön NHL-kierrokselle lähdettäessä iskenyt nimensä historiankirjoihin, sillä hän oli ainoa 15 ottelun mittaiseen pisteputkeen yltänyt teini-ikäinen (U20) pelaaja koko sarjan historiassa,

Valitettavasti tuo pisteputki myös jäi siihen 15 otteluun, sillä Laine loukkaantui Winnipeg Jetsin ja Los Angeles Kingsin välisen ottelun toisessa erässä. Laine lähti blokkaamaan Kings-puolustaja Alec Martinezin laukausta sillä seurauksella, että tämän veto osui suomalaisnuorukaista jalkaan, eikä hän kyennyt tämän jälkeen varaamaan painoa jalkansa päälle.

Tilanteen jälkeen Lainetta ei enää nähty kaukalossa ja se sai luonnollisesti monet huolestumaan. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

– Emme usko vamman olevan pitkäaikainen. Hänet on jo tutkittu usealla eri tavalla, eikä jalassa vaikuta olevan mitään vakavaa, päävalmentaja Paul Maurice kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lopulta Maurice, joka tunnetaan hieman erikoisesta huumoristaan, käänsi koko aiheen täysin vitsiksi.

– Hänellä on aivotärähdys. En usko hänen olevan jalan amputoinnin myötä kuukautta pidempään poissa.

Laine on tehnyt kuluvan kauden aikana 43 runkosarjamaalia ja hän taistelee edelleen tiukasti NHL:n runkosarjan maalipörssin voitosta, mikäli vain toipuu nopeasti.

Tällä hetkellä eniten maaleja on Washington Capitalsin Alexander Ovechkinilla, joka iski viime yön 4-3-voitossa Dallas Starsista tehot 1+2 ja nousi näin ollen 44. maaliin.

Jets voitti Kingsin lopulta jatkoajan jälkeen 2-1. Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!