VIDEO: Painokelvotonta tekstiä – Landeskog ja Prosser heittivät todellista ”trash talkia”

Ruotsin maajoukkue vahvistuu yhä entisestään - nyt Gabriel Landeskogin muodossa.
Ruotsin maajoukkue vahvistuu yhä entisestään - nyt Gabriel Landeskogin muodossa.

Colorado Avalanchen ja Minnesota Wildin väliset kamppailut ovat normaalisti kuumia nahisteluita. Nyt Gabriel Landeskog antoi palaa jäähyaitiossa.

Colorado Avalanchen ja Minnesota Wildin välillä voidaan puhua jo ”rivalrysta”, eli kuumaverisestä ja tulisesta taisteluparista. Tästä saatiin loistava esimerkki viime yöltä, kun joukkueet kohtasivat St. Paulissa.

Colorado vei kamppailun nimiinsä selvällä erolla, sillä se voitti kamppailun lukemin 5-1. Ottelussa nähtiin myös yksi tulikuuma hetki, kun sekä Gabriel Landeskog ja Nate Prosser passitettiin rangaistusaitioon.

Kaksikko jatkoi nahisteluaan myös boksin puolella, ja vaikka ääniraita ei antanutkaan meille mitään dataa, niin ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen huuliltalukija, jotta on perillä mitä kaksikko keskenään jutusteli.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Suurin osa miesten välisestä keskustelusta on painokelvotonta, mutta tulipa juttutuokiossa myös jotakin sellaista ilmi, mitä uutiseen voi kirjoittaa. Landeskog esimerkiksi huuteli Wildin puolustajalle, että ”painu takaisin waiver-listalle”.

Waivereihin joutuminen tarkoittaa NHL-maailmassa sitä, että sinne lähetetty pelaaja voidaan poimia minkä muun seuran toimesta ilmaiseksi. Kyseessä on siis niin sanotusti lista, jonne joutuvat seurojen hylkiöpelaajat. Toki joissakin tapauksissa seurat ovat pakotettu asettamaan jotkin pelaajat waivereihin esimerkiksi palkkakaton vuoksi.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.