VIDEO: Lappeenrannassa uskomaton kamppailu – viihdettä koko rahan edestä

Lappeenrannassa tarjoiltiin sirkushuveja koko rahan edestä, kun SaiPa ja TPS ottivat yhteen.
Lappeenrannassa tarjoiltiin sirkushuveja koko rahan edestä, kun SaiPa ja TPS ottivat yhteen.

Lappeenrannassa nähtiin tänään todellinen playoff-peli, sillä SaiPa ja TPS tarjosivat todellisen trillerin, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

SaiPa ja TPS tarjoilivat illan kamppailussaan viihdettä koko rahan edestä. Itse ottelu päättyi lopulta…

Vierasjoukkue TPS aloitti kamppailun räväkästi, sillä se johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 2-0, kiitos Eric Perrinin ja Patrik Virran maalien. Lopulta SaiPan tasoitukseen ei mennyt pitkään aikaa, sillä toisessa erässä jo reilun neljän minuutin pelin jälkeen kotijoukkue kampesi itsensä takaisin. Topi Nättinen ja Jonatan Tanus iskivät maalinsa alle kahden minuutin sisään.

Toinen erä oli muutoinkin maalirikas. Perrin vei turkulaiset illan toisellaan jälleen 3-2-johtoon vain reilu minuutti SaiPan tasoituksesta. Hän iski maalinsa ylivoimalla, kun Cody Kunyk passitettiin 2+10 jäähylle päähän kohdistuneesta taklauksesta. Voit katsoa videon Kunykin taklauksesta ja siitä syntyneestä torikokouksesta.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös tästä.
SaiPa onnistui tasoittamaan kamppailun jälleen tasalukemiin, ja vielä toisen erän puitteissa. Tästä kiitos kuuluu Elmeri Kaksoselle, joka iski tasoituksen hiukan erän puolivälin jälkeen.
Myös kolmas erä aloitettiin räväkästi, kun illan ”antisankari” Cody Kunyk siirsi kotijoukkueen ensimmäistä kertaa johtoasemaan kolmannen erän ensimmäisellä peliminuutilla. Kotijoukkue ei kuitenkaan lopettanut maalitehtailuaan tähän, vaan heti 12 sekuntia edellisestä Ville Koho vei isännät 5-3-johtoon.
Kauaa ei kotijoukkue kuitenkaan juhlinut johtoasemallaan, sillä tällä kertaa oli turkulaisten vuoro tulla takaa ohi. Ensiksi, vain reilut kolme minuuttia Kohon osumasta, Petrus Palmu toi TPS:n maalin päähän, ja kirin viimeisteli Eric Perrin, joka juhli samalla hattutemppuaan. Maalien välissä kului aikaa vain noin minuutin verran.

Ottelussa nähtiin jo tähän mennessä enemmän draamaa kuin normaalilla Liiga-kierroksella yhteensä. Se ei kuitenkaan näille joukkueille riittänyt, sillä TPS siirtyi kamppailussa johtoon vain 47 sekuntia ennen loppua, kun Teemu Väyrynen kirmaisi läpiajoon.

Näin ollen TPS vei huikean näytelmän nimiinsä lukemin 6-5, minkä myötä se johtaa ottelusarjaa nyt lukemin 2-0.

Liiga-kierroksen toisessa ottelussa kohtasivat Ässät ja Kärpät, joka meni isäntien nimiin lukemin 3-2. Näin ollen Ässät tasoitti ottelusarjan lukemiin 1-1.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!